Have_Fun Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 (edited) da da, nego kazem, na turniru ima nekih ~21% i sad vec 4-4 za 3Ne znam kako nisu videle onaj faul malopre, culo se do ovde da je pukloBooth kako je ovo dao, ne zna ni onDobar je mali Italijan, `vamo se Paige upalio u jednom momentuevo ga sada, nakon sto je izblokiran na ulazu, pogadja za 3 za -3 Edited April 5, 2016 by Have_Fun
Nemanja Posrbica Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 (edited) nepostojeći faul na Boothu odsviran pa onda kakav user Paigea, dupli. Edited April 5, 2016 by Nemanja Posrbica
Nemanja Posrbica Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 (edited) Zasluženo, nisu mi simpatični, ali su zaista imali najbolji turnir. Očajna odbrana UNCa na kraju meča. Edited April 5, 2016 by Nemanja Posrbica
Nemanja Posrbica Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Ubedljivo najbolji košarkaški turnir na svetu.
teacher Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 uf kakva završnica, ono što je paige dao ulazi 1/100
Moća Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Vilanova je trebala da pravi faul pre suta za tri 3, 2, 1...
freakns Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 e jbg :( nestvaran kos Paigea, ali i velika greska. niko nece sada spominjati jer je ubcio kos, ali umesto te akrobatike trebao je vratiti loptu Barryju koji stoji sam ko duh i do tada je 4-4 za tri na tekmi. mozda su mogli vise da siluju dole na Johnsona, ali jbg, Villanova je uradila sve da zatvori dole, pa ako moraju da izgube da izgube sutem. ocekivana taktika. Villanova zaslulzeno ipak, jbg. sto rece Posrbica, imali su najbolji turnir, nije bilo tu nikakve filozofije. Booth i Arcidiacono(ako sam ubo spelling, jeblo ga prezime) nisu promasili ni protiv Oklahome ni protiv UNC. Hart im je realno MVP celog turnira... ma jedna od najboljih kosarki koju sa video od neke ekipe na march madness u zadnjih 10 godina. 5 igraca, svaki trpa, svaki igra odbranu. nema se sta zameriti. rekao sam posle prvih tekmi da je Villanova top tim na turniru i nisam omasio. eto, jednom i ja nesto da pogodim :(
Grandilof Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 nestvaran kos Paigea, ali i velika greska. niko nece sada spominjati jer je ubcio kos, ali umesto te akrobatike trebao je vratiti loptu Barryju koji stoji sam ko duh i do tada je 4-4 za tri na tekmi. mozda su mogli vise da siluju dole na Johnsona, ali jbg, Villanova je uradila sve da zatvori dole, pa ako moraju da izgube da izgube sutem. ocekivana taktika. I meni to prvo iskocilo kad sam gledao, tu se bre doda lopta dalje. Pogotovu ako gledas mnogo San Antonio. :D
Have_Fun Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 jel zna neko hoce li biti snimka na areni 1? na sajtu stoji 20:15 na areni 2 http://www.tvarenasport.com/channel
CerdicLeboeff Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 jbes ga nemam arenu 2. hvalaМоже на нету да се нађе стрим за арену. Снимак ће да врте у недоглед, кад год буде празних термина, али слабо на кецу.
Recommended Posts