mustang Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 strip sam prestala da citam kada sam naucila da citam :) peti element mi je i dalje super zabavan film za gledanje, sav teatralan, ocekujem nista manje od ovoga. pogotovu sto gotivim karu delevinj. onako mi je nekako badass filmska heroina. luk beson ume da stvori magiju
Bujodrag Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 za mene stvorene ovakve budalastine i sad ce guardians 2 ... :D I za mene, što veća glupost to veće šanse da se upecam A meni je Guardians of the galaxy bio skroz super. Ne znam šta su drugi očekivali. Neki filozofski traktat?
Lancia Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 strip sam prestala da citam kada sam naucila da citam :) peti element mi je i dalje super zabavan film za gledanje, sav teatralan, ocekujem nista manje od ovoga. pogotovu sto gotivim karu delevinj. onako mi je nekako badass filmska heroina. luk beson ume da stvori magiju sve osim stripova potpis. dodjes mi pivce
Jeremija Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 strip sam prestala da citam kada sam naucila da citam :) peti element mi je i dalje super zabavan film za gledanje, sav teatralan, ocekujem nista manje od ovoga. pogotovu sto gotivim karu delevinj. onako mi je nekako badass filmska heroina. luk beson ume da stvori magiju Blasphemy! :misko:
mustang Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 (edited) sve osim stripova potpis. dodjes mi pivce nema frke obzirom da te gotivim. ja tebi pivce ti meni viskic :D mislim...cool si lik :) ... Edited March 31, 2017 by mustang
Bujodrag Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 (edited) Žemsko od lika Mis'im, kao 'lik i ličinka'. Ženski rod od reči 'lik'. Edited March 31, 2017 by Bujodrag
vathra Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Radjen po stripu Valerian, koji je kod nas izlazio u Stripoteci početkom osamdesetih, čisto da obnoviš gradivo pre nego što film izadje. :)Još uvek izlazi u Stripoteci.
Ajant23 Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 Pominješ kuče u negativnom komtekstu :o note to self: Ljudi se troše
Recommended Posts