March 31, 20178 yr strip sam prestala da citam kada sam naucila da citam :) peti element mi je i dalje super zabavan film za gledanje, sav teatralan, ocekujem nista manje od ovoga. pogotovu sto gotivim karu delevinj. onako mi je nekako badass filmska heroina. luk beson ume da stvori magiju
March 31, 20178 yr za mene stvorene ovakve budalastine i sad ce guardians 2 ... :D I za mene, što veća glupost to veće šanse da se upecam A meni je Guardians of the galaxy bio skroz super. Ne znam šta su drugi očekivali. Neki filozofski traktat?
March 31, 20178 yr strip sam prestala da citam kada sam naucila da citam :) peti element mi je i dalje super zabavan film za gledanje, sav teatralan, ocekujem nista manje od ovoga. pogotovu sto gotivim karu delevinj. onako mi je nekako badass filmska heroina. luk beson ume da stvori magiju sve osim stripova potpis. dodjes mi pivce
March 31, 20178 yr strip sam prestala da citam kada sam naucila da citam :) peti element mi je i dalje super zabavan film za gledanje, sav teatralan, ocekujem nista manje od ovoga. pogotovu sto gotivim karu delevinj. onako mi je nekako badass filmska heroina. luk beson ume da stvori magiju Blasphemy! :misko:
March 31, 20178 yr sve osim stripova potpis. dodjes mi pivce nema frke obzirom da te gotivim. ja tebi pivce ti meni viskic :D mislim...cool si lik :) ... Edited March 31, 20178 yr by mustang
March 31, 20178 yr Žemsko od lika Mis'im, kao 'lik i ličinka'. Ženski rod od reči 'lik'. Edited March 31, 20178 yr by Bujodrag
April 1, 20178 yr Radjen po stripu Valerian, koji je kod nas izlazio u Stripoteci početkom osamdesetih, čisto da obnoviš gradivo pre nego što film izadje. :)Još uvek izlazi u Stripoteci.