Jump to content
IGNORED

Naučna fantastika

Ajant23

Recommended Posts

Posted

Ja sam to prekinuo posle pola sata kad sam skonto da me uopste ne zanima sta će dalje biti

Posted

Meni mnogo gadan film (nije da sam baš sklon plašenju). Ali ovo čudo je baš ono jezivo neprirodno, okreće ti stomak. Puno mučnih scena. Još sam gledao iz drugog reda, ko da sam bio na licu mesta.

Posted

usrao si se u pozitivnom smislu ? :D 

Posted

Ne baš, baš sam se loše osećao dobar deo filma. Mučno.

BTW, film ništa specijalno, ni tamo ni ovamo, ima popriličan broj gluposti koje su postale ™ novije holivudske SF produkcije, nekoliko puta po par minuta praznog hoda, no makar kraj nije očekivan, ako nešto pozitivno vredi istaknuti što se njega tiče.

I tipičan je bioskopski film, ne vredi ga gledati van velikog platna.

Posted

Ne baš, baš sam se loše osećao dobar deo filma. Mučno.

Ne cudi, ima vec i u trejlerima nekoliko scena.

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted (edited)

odmetnik 1

- film snimljen da izmami pare fanovima serijala i da okonča višedecenijsko weenie-sanje kako je moguće da je imperija napravila zvezdu smrti sa ahilovom petom ^_^

- ima tu stvari koje su krasile i prethodne delove, imperijalni jurišnici su glupi i ćoravi, vola ne mogu da pogode sa 10m, šaolin u svemiru bolje da ne komentarišem itd

- no imamo akciju, vaskrsle glumce tako dobro urađene da to ostavlja mogućnost da ćemo u budućnosti videti i neke druge velikane u novim ulogama...

Edited by gone fishing
Posted (edited)

za mene stvorene ovakve budalastine :wub:

i sad ce guardians 2 ... :D

Edited by mustang
Posted (edited)

Radjen po stripu Valerian, koji je kod nas izlazio u Stripoteci početkom osamdesetih,  čisto da obnoviš gradivo pre nego što film izadje. :)

Edited by Jeremija
Posted

I za mene, što veća glupost to veće šanse da se upecam