*edited by mod Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Najbolje da otvorimo po topic za svaku deceniju otvaranja pekara.
cmrlj Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 ja samo da prijavim da je brios sa orasima iz rogenarta spektakularan.
Аврам Гојић Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 lisnato testo i druge gluposti iz pekara su prepune zasicenih masti. posledice mozdanog udara su uzasne i mislim da bi trebalo da razmislite o tome da li je pametno da se i dalje obzderavate u pekarama.
Amelija Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 au vasa se naljutio!moraš i na torte i kolače, šećer je sranje, dijabetes vreba na svakom ćošku, nemoj to zaboraviti
Indy Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Vasa sjebava teoriju da su potrošači marihuane miroljubivi ljudi
ivy Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) lisnato testo i druge gluposti iz pekara su prepune zasicenih masti. posledice mozdanog udara su uzasne i mislim da bi trebalo da razmislite o tome da li je pametno da se i dalje obzderavate u pekarama.ovo nije tačno..proizvodi iz pekare su prepuni trans masti iz margarina i biljnih masti i ulja od kojih ćete dobiti srčane i druge udare i udebljati se od skroba i žitaricaa zasićene masti su dobre i od njih vam ništa neće biti!! Edited August 21, 2013 by ivy
Аврам Гојић Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) Pobrkao sam, na te masti sam mislio. Nesto sam razmisljao o przenoj deverici pa su mi te zasicene masti dosle u pamet. Edited August 21, 2013 by Marko M. Dabovic
yolo Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 przena deverika u svinjskoj masti, preciznije
henrik larsson Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Sećam se kada sam držao teniski klub i u sklopu njega kurseve za urnebesno imitiranje protivnika, uvek je okolo bila ekipa od tridesetak ljudi koji su po ceo dan bili na rol viršlama, pogačicama i kroasanima. Nije to lep prizor za videti. Mislim, nije da sam neki protivnik toga, ali me užasava pomisao da mi dete jednog dana dođe iz grada sa pletenicom sa sirom.
Recommended Posts