December 4, 20159 yr "Грб симболише правце развоја општине Љиг односно поЉопривреду и туризам. Општина Љиг има елаборат урађен од стране Српског хералдичког друштва у вези симбола општине - грба и заставе чије један од аутора г-дин Тихомир Ачански. Блазон малог грба гласи: штит је раздељен вертикално по средини двема таласастим линијама, десна сребрна и лева плава. Десно на црвеном, налази се златни плодни лист храста са по два иста таква жира са десне и леве стране листа. Лево на сребрном, у горњем делу се налазе две плаве шљиве зелених петељки и листова и доле, плави пехар из ког извиру по три плава млаза на лев ои десно."
December 11, 20159 yr Bas djene djene. Ne svidja mi se ova plava, a i uopste kombinacija ove cetiri boje mi je cudna.
December 11, 20159 yr On 11. 12. 2015. at 14:04, Hamlet Strašni said: А где је Јунион Џек Na vazecoj zastavi? Tek treba da bude referendum da li ce da zadrze staru ili ne.
December 11, 20159 yr On 11. 12. 2015. at 14:04, Hamlet Strašni said: А где је Јунион Џек Odrodili se, kao Crnogorci Crno, belo i plavo ide (videti zastavu Estonije), ali mi je onda čudno što su zadržali crvene zvezde, umesto da su ih obojili u belo recimo.
December 11, 20159 yr Prakticno su zadrzali staru zastavu, taj deo sa zvezdama, samo su UJ zamenili Maori simbolikom - list srebrne paprati na crnoj podlozi.
December 11, 20159 yr On 11. 12. 2015. at 18:07, hazard said: ali mi je onda čudno što su zadržali crvene zvezde, umesto da su ih obojili u belo recimo. Da bi se razlikovali od Ozi zvezda? Sent from my iTelephone using Tapatalk
December 12, 20159 yr On 11. 12. 2015. at 20:59, jms_uk said: Da bi se razlikovali od Ozi zvezda? To. Više su mi se sviđali drugi predlozi. Nešto vako npr.