Jump to content
IGNORED

Greške u govoru, jezičke i logičke

bus

Recommended Posts

Posted
blah, zaboravio sam da ubacim smajli koji ukazuje na moju zajebavanciju. soriziram se. blah.
ne, ovo se nije odnosilo na tebe
  • 3 months later...
  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• расејан

22

• bus

16

• halloween

7

• dekss

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pre dva dana u "Blicu", izveštaj sa karnevala u Vrnjačkoj Banji.------------------------------------------------------------------------Kipranku Elenu Protaras, koja je prvi put posetila Srbiju, zatekli smo kako posle završetka parade jede staklenu vunu .- Ovo je savršeno! Najveći mi problem predstavlja dilema šta da naručim od gurmanluka - navodi lepa Kipranka.------------------------------------------------------------------------Izgleda da je novinaru baš udarilo sunce u glavu... Ili je ta Kipranka zbilja zanosna :lol:

Posted
Kipranku Elenu Protaras, koja je prvi put posetila Srbiju, zatekli smo kako posle završetka parade jede staklenu vunu .
Постоји и камена вуна, али се служи само у бољим ресторанима.п.с. прави новинар старе школе - или не стави размак иза тачке, или стави и испред :).
  • 2 weeks later...
Posted
Последњих дана у Београду уочена је појава цврчка Metcalfa pruinosa, која напада стабла дрвенастих и зељастих биљака. Ова врста је склона екстермним размножавањима.
Стручњак је пропустио да објасни колико (врста?) тих размножавања има.