dekss Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 blah, zaboravio sam da ubacim smajli koji ukazuje na moju zajebavanciju. soriziram se. blah.ne, ovo se nije odnosilo na tebe
Quizmaster Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Pre dva dana u "Blicu", izveštaj sa karnevala u Vrnjačkoj Banji.------------------------------------------------------------------------Kipranku Elenu Protaras, koja je prvi put posetila Srbiju, zatekli smo kako posle završetka parade jede staklenu vunu .- Ovo je savršeno! Najveći mi problem predstavlja dilema šta da naručim od gurmanluka - navodi lepa Kipranka.------------------------------------------------------------------------Izgleda da je novinaru baš udarilo sunce u glavu... Ili je ta Kipranka zbilja zanosna
расејан Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Kipranku Elenu Protaras, koja je prvi put posetila Srbiju, zatekli smo kako posle završetka parade jede staklenu vunu .Постоји и камена вуна, али се служи само у бољим ресторанима.п.с. прави новинар старе школе - или не стави размак иза тачке, или стави и испред :).
расејан Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Последњих дана у Београду уочена је појава цврчка Metcalfa pruinosa, која напада стабла дрвенастих и зељастих биљака. Ова врста је склона екстермним размножавањима. Стручњак је пропустио да објасни колико (врста?) тих размножавања има.
Recommended Posts