расејан Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ...i prvi solo album koji je objavio u 91oj godini".У деведесетједаној?
Alphons Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ne razumem, šta hvali kad se tako kaže ? i naravno da jesam
расејан Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Da li ste nekad čuli da neko umesto fali kaže hvali?Да. То су они које су у забавишту исправљали кад уместо хвала кажу фала.
dekss Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 (edited) ne razumem, šta hvali kad se tako kaže ? i naravno da jesampa fali - nepravilno je.faliti /kratko a/ (nedostajati, biti loše) nema nikakve veze sa hvala (thank you) ni hvaliti (nekoga) /dugo a/ (govoriti lepo o nekome, recimo)dakle:pravilno je hvala, a ne falai pravilno je faliti, a ne hvaliti /kratko a/i pravilno je hvaliti, a faliti /dugo a/(valjda :D)EDIT:evo ima i ovde slično:http://vukajlija.com/falitiДа. То су они које су у забавишту исправљали кад уместо хвала кажу фала.ostale im trajne posledice... ;) Edited April 7, 2011 by dekss
Alphons Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 dekss,zajebavao sam se. shvataš ? šalio, zezao, zafrkavao, koristio ironiju. Srećno forumašenje.Alphons.
belch Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 jel bi rekao nešto artikulisano? ili artikulisanije - belch je žensko ime(sister - sestra, za neupućene)izvinjavam se na trolu, neću više
dekss Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 dekss,zajebavao sam se. shvataš ? šalio, zezao, zafrkavao, koristio ironiju. Srećno forumašenje.Alphons.kapiram, ali ne bi bio ni prvi ni poslednji koji zaista kaže "hvali mi...", tako da ...
dekss Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ili artikulisanije - belch je žensko ime(sister - sestra, za neupućene)izvinjavam se na trolu, neću višejao što ste mi slatki vi "duhoviti"
Alphons Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 kapiram, ali ne bi bio ni prvi ni poslednji koji zaista kaže "hvali mi...", tako da ...blah, zaboravio sam da ubacim smajli koji ukazuje na moju zajebavanciju. soriziram se. blah.
Recommended Posts