April 7, 201114 yr Da li ste nekad čuli da neko umesto fali kaže hvali?Да. То су они које су у забавишту исправљали кад уместо хвала кажу фала.
April 7, 201114 yr ne razumem, šta hvali kad se tako kaže ? i naravno da jesampa fali - nepravilno je.faliti /kratko a/ (nedostajati, biti loše) nema nikakve veze sa hvala (thank you) ni hvaliti (nekoga) /dugo a/ (govoriti lepo o nekome, recimo)dakle:pravilno je hvala, a ne falai pravilno je faliti, a ne hvaliti /kratko a/i pravilno je hvaliti, a faliti /dugo a/(valjda :D)EDIT:evo ima i ovde slično:http://vukajlija.com/falitiДа. То су они које су у забавишту исправљали кад уместо хвала кажу фала.ostale im trajne posledice... ;) Edited April 7, 201114 yr by dekss
April 7, 201114 yr dekss,zajebavao sam se. shvataš ? šalio, zezao, zafrkavao, koristio ironiju. Srećno forumašenje.Alphons.
April 7, 201114 yr jel bi rekao nešto artikulisano? ili artikulisanije - belch je žensko ime(sister - sestra, za neupućene)izvinjavam se na trolu, neću više
April 7, 201114 yr dekss,zajebavao sam se. shvataš ? šalio, zezao, zafrkavao, koristio ironiju. Srećno forumašenje.Alphons.kapiram, ali ne bi bio ni prvi ni poslednji koji zaista kaže "hvali mi...", tako da ...
April 7, 201114 yr ili artikulisanije - belch je žensko ime(sister - sestra, za neupućene)izvinjavam se na trolu, neću višejao što ste mi slatki vi "duhoviti"
April 7, 201114 yr kapiram, ali ne bi bio ni prvi ni poslednji koji zaista kaže "hvali mi...", tako da ...blah, zaboravio sam da ubacim smajli koji ukazuje na moju zajebavanciju. soriziram se. blah.