kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 On 28. 10. 2023. at 1:25, Sludge Factory said: Gledam ovih dana Otpisane i Povratak otpisanih, PTC pusta u jutarnjem terminu radnim danima, nisam odavno gledao i odusevljen sam koliko ima dobrih kadrova i rada kamerom u seriji, onako bas filmskih. Valjda ranije nisam nesto obracao paznju na taj aspekt, a sad mi je zapalo za oko. Nesvesno je to uvek prisutno i doprinosi utisku o kvalitetu serije, uz scenario, muziku, scenografiju, glumu, itd. mića marković, nisam imao čast, al oni koji jesu kažu da je bio zajeban tip. vrlo pogotovu kao profesor radio je i marš na drinu, fun fact prvi domaći film čije su noćne scene snimane danju metodom “holivudska noć” pa su te noćne scene bile malo koloristički neobične 1 1
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 8 minutes ago, MocaVukotic said: Americka noc u pravu si, ne znam šta mi bi
Sludge Factory Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mića marković, nisam imao čast, al oni koji jesu kažu da je bio zajeban tip. vrlo pogotovu kao profesor radio je i marš na drinu, fun fact prvi domaći film čije su noćne scene snimane danju metodom “holivudska noć” pa su te noćne scene bile malo koloristički neobične Muzika je bogovska, tema je na nivou svetskih, ono stoji rame uz rame uz bondovu, pink pantera itd. Kako kazu ameri, ajkonik. Ali i ostala muzika je dobra, ona tema na usnoj harmonici i ona na sintisajzerima ili cemu vec, pa upotreba basa u saspensu. A zvuk djonova cipela na asfaltu i betonu je posebna prica. Vrh. Edited November 2, 2023 by Sludge Factory
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 meni je za one prve otpisane ostalo u uhu, da je bukvalno svako oružije zvučalo isto plus da je pucano u hangaru iz svakog, bez obzira pucali na ulici ili u zatvorenom prostoru al to je bio naš ™, očajan ton
Sludge Factory Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) Jeste to za pucanje tacno jbg, mada objektivno i oruzje je manje vise isto kroz seriju, Lugeri i MP40 ili koji vec model, uz par izuzetaka. Ali djonovi su me sad vise zaokupirali, mislim da bih mogao da spavam uz zvuk otpisanih kako trce ulicama ili uz neke stepenice. Edited November 2, 2023 by Sludge Factory
I*m with the pilots Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 8 hours ago, ToniAdams said: kakva bogovska lista Zbog Thing, priznaj? ;D Šta je BTTF? CE3K?
ToniAdams Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 ma zbog thing i americkog vukodlaka i ivl ded 2 i svega, ovo su povratak u buducnost i bliski susreti trece vrste 1
Sludge Factory Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Prljavi Hari, nazalost, kvari i obezvredjuje ceo spisak.
Misko Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 4 minutes ago, Sludge Factory said: Prljavi Hari, nazalost, kvari i obezvredjuje ceo spisak. Prljavi Hari je jedan od kvalitetnijih sa liste..na stranu sto mi je top 10 prilicno nezahvalno da napravima, a ima jos dosta toga sto i nisam gledao, mada sam gledao pristojnu kolicinu filmova, tesko da bih stavio Evil Dead 2 u top 10(a drag mi je film)..u top 20 horora, eventualno..pa i Raidersi, vise engo korektan blokbaster ali top 10 najboljih filmova ikad? Bugi najts, odlican film, ali ni taj ne znam da li bih u top 10..pre There will be blood
Misko Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 A i keri isto..prvi volim De Palmu, ali ako bih neki nejgov u top 10, Blow Out ili Karlito po meni vise zasluzuju..pa i Skarfejs
Patty Lee Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Mislim, bolja mi je ova Wrightova lista, tu sam nešto i gledala, ovde sam kriminalno neobrazovana.
Recommended Posts