August 27, 20222 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Trojka u najavi Kakva životinja je bio Bata Bogami, Batin pogled ka fotografu mi govori da je i on bio jeban..
August 27, 20222 yr Interesantno da u stvarnom životu uopšte nije bio krupan čovek, kako ga je kamera uvek činila. Stajao sam pored njega na nekoj sahrani, max. je bio 181-2 visok
August 28, 20222 yr Gledam noviju verziju filma Sudija Dred i u njemu glumi Lena Headey. Žena je kao stvorena da glumi glavnog ženskog antagonistu u bilo kom filmu ili seriji.
August 28, 20222 yr 21 minutes ago, Filozof manijak said: Gledam noviju verziju filma Sudija Dred i u njemu glumi Lena Headey. Žena je kao stvorena da glumi glavnog ženskog antagonistu u bilo kom filmu ili seriji. Jel bio smeo da joj se suprotstavis?¿
August 29, 20222 yr On 27.8.2022. at 21:21, Jimmy Kowalski said: Bogami, Batin pogled ka fotografu mi govori da je i on bio jeban.. u sebi je mislio, e moj velimire kako si stigo do tigrastih gaća
September 15, 20222 yr Milčo Mančevski intervju: Milčo Mančevski: Ako nisi Dalaj Lama normalno je da si sujetan i ambiciozan (nova.rs)
September 19, 20222 yr Koje su najbolje knjige o filmu generalno koje se mogu pronaći na našem govornom području? Planiram da kupim ovo Kliovo izdanje 'Istorije filma' u dvije knjige Dejvida A. Kuka:: http://clio.rs/ISTORIJA-FILMA-I-i-II_Knjiga_78160 pa me zanima da li neko ima neke bolje preporuke? Hvala velika!
September 19, 20222 yr 54 minutes ago, SmudgeYorkshire said: Koje su najbolje knjige o filmu generalno koje se mogu pronaći na našem govornom području? Planiram da kupim ovo Kliovo izdanje 'Istorije filma' u dvije knjige Dejvida A. Kuka:: http://clio.rs/ISTORIJA-FILMA-I-i-II_Knjiga_78160 pa me zanima da li neko ima neke bolje preporuke? Hvala velika! zavisi šta te konkretno zanima, ima i istorija filmske umetnosti od gregora i patalasa, mada je kukova bolja. ako te ne zanima ništa posebno(režija, kamera, montaža) to je sasvim dovoljno, a imaš i estetika filma te dve su dovoljne za nekoga ko se ne zanima za određenu oblast iz filmskog stvaralaštva ranije je dobre naslove imao institut za film, bili su negde na početku kneza ako se ne varam e naravno, tu su i autobiografije velikih autora e1 napomena i patalas i kuk su udžbenici za predmet istorija filma, nije beletristika Edited September 19, 20222 yr by kud u maglu Simoviću
September 19, 20222 yr Bela Balaz "Teorija filma" sigurno najbolja koju sam ikad citao o filmu Michel Chion "Napisati scenario"