Jimmy Kowalski Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 1 hour ago, Filozof manijak said: Trojka u najavi Kakva životinja je bio Bata Bogami, Batin pogled ka fotografu mi govori da je i on bio jeban.. 1
centrifuga Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 Interesantno da u stvarnom životu uopšte nije bio krupan čovek, kako ga je kamera uvek činila. Stajao sam pored njega na nekoj sahrani, max. je bio 181-2 visok
Filozof manijak Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 Gledam noviju verziju filma Sudija Dred i u njemu glumi Lena Headey. Žena je kao stvorena da glumi glavnog ženskog antagonistu u bilo kom filmu ili seriji.
Lancia Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 21 minutes ago, Filozof manijak said: Gledam noviju verziju filma Sudija Dred i u njemu glumi Lena Headey. Žena je kao stvorena da glumi glavnog ženskog antagonistu u bilo kom filmu ili seriji. Jel bio smeo da joj se suprotstavis?¿
Filozof manijak Posted August 28, 2022 Posted August 28, 2022 U svako doba, i džentlmenski bih izgubio 1
slepa živana Posted August 29, 2022 Posted August 29, 2022 On 27.8.2022. at 21:21, Jimmy Kowalski said: Bogami, Batin pogled ka fotografu mi govori da je i on bio jeban.. u sebi je mislio, e moj velimire kako si stigo do tigrastih gaća 5
Filozof manijak Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Ova čuvena fotogragije je uslikana pre tačno 137 godina, 5.septembra 1885. 1 2
Ras Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Milčo Mančevski intervju: Milčo Mančevski: Ako nisi Dalaj Lama normalno je da si sujetan i ambiciozan (nova.rs)
SmudgeYorkshire Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Koje su najbolje knjige o filmu generalno koje se mogu pronaći na našem govornom području? Planiram da kupim ovo Kliovo izdanje 'Istorije filma' u dvije knjige Dejvida A. Kuka:: http://clio.rs/ISTORIJA-FILMA-I-i-II_Knjiga_78160 pa me zanima da li neko ima neke bolje preporuke? Hvala velika!
kud u maglu Simoviću Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 (edited) 54 minutes ago, SmudgeYorkshire said: Koje su najbolje knjige o filmu generalno koje se mogu pronaći na našem govornom području? Planiram da kupim ovo Kliovo izdanje 'Istorije filma' u dvije knjige Dejvida A. Kuka:: http://clio.rs/ISTORIJA-FILMA-I-i-II_Knjiga_78160 pa me zanima da li neko ima neke bolje preporuke? Hvala velika! zavisi šta te konkretno zanima, ima i istorija filmske umetnosti od gregora i patalasa, mada je kukova bolja. ako te ne zanima ništa posebno(režija, kamera, montaža) to je sasvim dovoljno, a imaš i estetika filma te dve su dovoljne za nekoga ko se ne zanima za određenu oblast iz filmskog stvaralaštva ranije je dobre naslove imao institut za film, bili su negde na početku kneza ako se ne varam e naravno, tu su i autobiografije velikih autora e1 napomena i patalas i kuk su udžbenici za predmet istorija filma, nije beletristika Edited September 19, 2022 by kud u maglu Simoviću
MocaVukotic Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Bela Balaz "Teorija filma" sigurno najbolja koju sam ikad citao o filmu Michel Chion "Napisati scenario"
Recommended Posts