July 19, 20222 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Realno, trebalo je da obuje bele čarape i sandale.
July 19, 20222 yr Zekana, morala sam da ti uvecam avatar, mislila sam da ti stoji Piter Stil ali je delovao ipak nedovoljno namrgodjen
July 20, 20222 yr U prvoj epizodi podcasta QT i RA, izmedju ostalog, pricaju o Carpenterovom prvencu Dark Star. Idealan povod da se ponovo overi ovaj klasik..
July 29, 20222 yr esid; podstaknut raspravom o Pitu i Di Kapriu na ppp-u. Edited July 29, 20222 yr by Filozof manijak
August 2, 20222 yr Slusam drugu epizodu Video Archives podcasta, Avary i Tarantino pricaju o Moonrakeru i Roger pravi sjajnu paralelu da je Elon Musk danasnji Hugo Drax. Kad procitas sinopsis i zamenis imena dobijes aktuelnu temu za Bonda - James Bond is challenged by powerful (Elon Musk), rich industrialist obsessed with the conquest of space. Toliko ima slicnosti da mislim da je Musku to sigurno omiljeni Bond i da je dobio inspiraciju odatle za mnoge svoje zelje. Cak ga mozemo i zamisliti da izgovara Draxove recenice tipa: "Even in death, my magnificence is boundless"