Svemir Zeka Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 1 hour ago, Filozof manijak said: Realno, trebalo je da obuje bele čarape i sandale.
I*m with the pilots Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Zekana, morala sam da ti uvecam avatar, mislila sam da ti stoji Piter Stil ali je delovao ipak nedovoljno namrgodjen 1
Jimmy Kowalski Posted July 20, 2022 Posted July 20, 2022 U prvoj epizodi podcasta QT i RA, izmedju ostalog, pricaju o Carpenterovom prvencu Dark Star. Idealan povod da se ponovo overi ovaj klasik.. 1
Filozof manijak Posted July 29, 2022 Posted July 29, 2022 (edited) esid; podstaknut raspravom o Pitu i Di Kapriu na ppp-u. Edited July 29, 2022 by Filozof manijak 3
slepa živana Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 da citiram mustanga, sad su nešto polunabrekli 1 1
Jimmy Kowalski Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Slusam drugu epizodu Video Archives podcasta, Avary i Tarantino pricaju o Moonrakeru i Roger pravi sjajnu paralelu da je Elon Musk danasnji Hugo Drax. Kad procitas sinopsis i zamenis imena dobijes aktuelnu temu za Bonda - James Bond is challenged by powerful (Elon Musk), rich industrialist obsessed with the conquest of space. Toliko ima slicnosti da mislim da je Musku to sigurno omiljeni Bond i da je dobio inspiraciju odatle za mnoge svoje zelje. Cak ga mozemo i zamisliti da izgovara Draxove recenice tipa: "Even in death, my magnificence is boundless"
Recommended Posts