koksy Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 ekekeke, Srbin ipak pobedio! po jedan glas su dobili romani na hrvatskom i crnogorskom jeziku.
gospa buba Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 I kod mene na čekanju. Nego, svaki dan se čudim Tiagovim fejsbuk postovima, nikad ne bih rekao da je autor tih postova pisac.ja se chudim na IG. mislim da je pojachano pocheo da provodi vreme u srbiji. a srbija, zna se, krnji oreol emigrantima. nisu imuni kao mi hajlenderi sent from bubamoto 2
fren Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 https://www.youtube.com/watch?v=a2jw_kL73bA&fbclid=IwAR0FrPWqphNSxRkin5Tcoo_Wrx4C7n5_TbpAK6ZXyPDRiLP8SRP-6dkIbPM 1
banatjanin Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 U, baš su dobri ali, tri sata... Nikad neću celo pogledati
fren Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Ja gledam parcijalno po delima. Imas tajmlajn u komentarima. Basaru su sjajno obradili
fren Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Bookvalisti – Miloš Živković i Ivan Isailović – koji uređuju veoma uspešan Youtube kanal o književnosti. Upoznali su se na studijama srpske književnosti i osnovali književno društvo „Orfisti“, a nakon toga započeli svoj novi projekat. Miloš se profesionalno bavi srednjovekovnom književnošću i radi na Institutu za književnost, a Ivan je urednik u izdavaštvu na Fakultetu za medije i komunikacije. 1
Kundera Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 7 hours ago, fren said: https://www.youtube.com/watch?v=a2jw_kL73bA&fbclid=IwAR0FrPWqphNSxRkin5Tcoo_Wrx4C7n5_TbpAK6ZXyPDRiLP8SRP-6dkIbPM Cek, prestao je da cita Marojevicev roman kada je stigao do dela gde jedan musliman u knjizi ne zna lepo da izgovori rec "prozak", pa se time PC pahuljica uvredila, posto je to kao generalizacija il sta vec... bem ti zivot.
Milošica Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Ja sam zbog toga batalio Sopranove već u prvoj sezoni. 1
Kundera Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 (edited) Gospodar knjizevne reci o D. Maksimovic veli sledece u "Kontraendorfinu": 😅 Edited January 30, 2021 by Kundera
nezvanova Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Nenadic mi je bio komsija, non stop je bio pijan i vrlo prost. Tako da mogu da zamislim da se u takvom nekom njegovom stanju to i desili. E sad, zasto i kako je to basari bilo smesno, cak toliko, da to i ovekoveci u novom romanu, ne mi jasno... Ali na onom donjem topiku vidimo da je nekom sve to urnebesno duhovito... 1
msv Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 47 minutes ago, Kundera said: Gospodar knjizevne reci o D. Maksimovic veli sledece u "Kontraendorfinu": 😅 U knjizi psovke nisu cenzurisane.
Kundera Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 20 minutes ago, msv said: U knjizi psovke nisu cenzurisane. Ovo je iz "Novosti" isecak, nije direktno citat iz njige.
Kundera Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 32 minutes ago, nezvanova said: Nenadic mi je bio komsija, non stop je bio pijan i vrlo prost. Tako da mogu da zamislim da se u takvom nekom njegovom stanju to i desili. E sad, zasto i kako je to basari bilo smesno, cak toliko, da to i ovekoveci u novom romanu, ne mi jasno... Ali na onom donjem topiku vidimo da je nekom sve to urnebesno duhovito... Basara je prso odavno.
Recommended Posts