Ros Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 odakle poticu imena popularna medju afroamerima poput:lebron, latoya, larod, lamarcus, ladainlian, tayshaun, jrue, jameer, jamal...? Link to comment
расејан Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 odakle poticu imena popularna medju afroamerima poput:lebron, latoya, larod, lamarcus, ladainlian, tayshaun, jrue, jameer, jamal...?Kao и Шаника, Латаша, Суталија... Рекао бих, из главе. Измишљају себи нови идентитет. Штавише, ако не дају детету тако неко име, испадају пиздајници рода свог, као шлихтају се белцима.Некад и из тврдог увета - као она музичка фраза con dolcezza што је постала име (уз грешку у куцању). Link to comment
Dionysos Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 http://drhardick.com/seminars/index.php?page=about-dr-b-j-hardick Link to comment
slepa živana Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 u poslednje vreme viđam jednu ženu, zove se stanja. verovatno je kratko a, ali ko zna :) Link to comment
Pikoleta Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 sve bih ja te stanjene, otsanjane, smanjene, vanje, anje u isti kosh Link to comment
Reaktor Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Verovatno su roditelji hteli da se zove Stanija, a pijani tata popunjavao formular. Link to comment
slepa živana Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 meni ovi reptili prebacuju postove gde im se ćefne. Link to comment
Reaktor Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 A ti ih vrati gde im je mesto. Ne mogu oni tako s tobom. Link to comment
slepa živana Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 A ti ih vrati gde im je mesto. Ne mogu oni tako s tobom.ceo dan pokušavam. poslali su mi i agenta da mi kaže da se 'ne naginjem kroz poror' <_< misle da sam kukavica.. Link to comment
Alphons Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 odakle poticu imena popularna medju afroamerima poput:lebron, latoya, larod, lamarcus, ladainlian, tayshaun, jrue, jameer, jamal...? Kao и Шаника, Латаша, Суталија... Рекао бих, из главе. Измишљају себи нови идентитет. Штавише, ако не дају детету тако неко име, испадају пиздајници рода свог, као шлихтају се белцима.Некад и из тврдог увета - као она музичка фраза con dolcezza што је постала име (уз грешку у куцању).da se nadovežem, samo 6 meseci kasnije - slažem se sa rasejanim po pitanju identiteta.Kao veliki ljubitelj univerzitetskih liga u SAD, moram da iskažem oduševljenje novim prilivom genijalnih afroameričkih imena. U principu, cela američka sportska scena je puna sjajnih imena : JaDeveon Clowney, J'Covan Brown , J'Courtney Williams, Fab Melo su samo neki, uz mog omiljenog : DeMar DeRozan. Sve sam spelovao kako oni sami pišu.Ono što je "in" su prefiksi La, Da, De, Ja ispred nekog "običnog" imena : LaRon, LaSean, DaMarcus, LaMarcus, JaMarcus, DeAndre...Čekam da im ponestane imena sa kojima to funkcioniše pa da krenu u ekstreme : od predugačkih ( LaBartholomew, DaSebastian, JaChristopher) do preobičnih (J'Bob, LaJoe, JaBill, LaTommy itd ) :D. Link to comment
rajka Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 ja sam studirala sa jednim DaShawn-om, koji je sebe zvao Shawn. Da je zapravo DaShawn sam saznala tek kad smo upareni zajedno na projektu. belchuga! Link to comment
cmrlj Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 ja sam studirala sa jednim DaShawn-om, koji je sebe zvao Shawn. Da je zapravo DaShawn sam saznala tek kad smo upareni zajedno na projektu. belchuga!ma to je neki dusan, za to ime znamo :)nego imam pitanje, otkad mi crnce zovemo afroamerikancima Link to comment
расејан Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 nego imam pitanje, otkad mi crnce zovemo afroamerikancima То потиче још од времена кад се управник претворио у менаџера, одредиште у дестинацију, паре у фондове, пословични у провербијалног, кићење туђим перјем у узимање кредита, варваризам у барбаризам, напослетку у евентуално, времеплов у временску машину, свакодневно у на дневној бази, стручност у експертизу, уметничарско у артси, Валкире у Валкирије, полагање оружја у спуштање оружја, ометање у дисруптивност, описивање круга руком у брисање, онако како у на начин на који, логори у кампове, аналитичар у аналиста, женскарош у вуманајзера, житарице у цереалије, Маљевич у Малевицха... дакле, откако смо добровољно постали колонија. Link to comment
Alphons Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 nego imam pitanje, otkad mi crnce zovemo afroamerikancima pa ne zovemo, ovo je konkretan primer koji se odnosi na afroamerikance, mahom.Teško da ćeš naleteti na ghetto imena u Burundiju ili Keniji. Link to comment
kapetanm Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Da, kako se zovu crnci australskog porekla koji žive u Engleskoj ? Austrobritanci, Britanodžini ? Link to comment
Recommended Posts