Krotka Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Hrvatski spiker Marinko Lešhttp://www.slobodnadalmacija.hr/Spektakli/tabid/79/articleType/ArticleView/articleId/3634/Default.aspx Link to comment
Ayatollah Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Ovaj sken je napravljen na ulaznoj kapiji HF-a, obzirom da se svim posetiocima skeniraju lična dokumenta na ulazu. Taj tip je bio potencijalni poslovni partner iz Beograda, i došao je na neke pregovore. Portir koji je skenirao ličnu kartu je sken poslao na adresu nekoliko kolega u firmi, ovi su slali dalje, i tako se proširio celim netom. Posle određenog vremena, gospodin Ždero je ovo provalio (preko Propertiesa, a naši debili, umesto da se naprave ludi, pošalju pismo u kome mu se duboko izvinjavaju), pa nam se obratio pismom preko advokata, i tražio 10.000 € na ime odštete za duševne bolove koje trpi obzirom da ga nepoznati ljudi danonoćno uznemiravaju putem telefona i mejla. Jedino što tom prilikom nije objasnio jeste kako su neznanci došli do njegovog telefona i mejla, obzirom da njegovog imena nema nigde u telefonskom imeniku (na originalnom skenu se vidi i adresa), a ni mejl mu ne piše u ličnoj karti. Takođe, nije naveo ni zašto baš njega uznemiravaju ti fantomi, jer je predmet sprdnje bio njegov ćale, a ne on. Ja sam sugerisao direktoru da ga otkače sa tim zahtevom, ili ako baš imaju viška love, da mu daju nekih 500 € da se malo smiri, ali izgleda da love nije bilo ni za papir, obzirom da mu nisu ni odgovorili na pismo. On je u međuvremenu verovatno odustao od cele priče, obzirom da nas nije tužio, niti se oglašavao (a prošlo je skoro dve godine od tada).Jedini koji je nagrabusio u celoj priči je nesrećni portir sa početka priče, koji je dva meseca popio 30 % po plati, a hteli su čak i otkaz da mu daju. I tu sam sugerisao da ne otpuštaju nesrećnog čoveka zbog gluposti, pri čemu apsolutno nikakvog uticaja nije imalo to što je on rođak moje žene . Zezam se, stvarno bi bio bedak da bilo ko popije otkaz zbog ove gluposti. Link to comment
bus Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Uf, da bi bio bedak, bio bi, ali ovde bi ovako nešto bilo kršenje zakona o privatnosti. Čini mi se. Link to comment
čekmeže Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Ne znam di je topik o neobičnim imenima, ali malopre sam video ime Kadivka. Link to comment
bus Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Prijatelj prijatelja na FBu: Daniel Thunderpuss:rolf: Link to comment
slepa živana Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 (edited) danas sam u novinma pročitala ime - želigrad... šta li to znači?...zapravo u novinama Edited August 17, 2010 by slepa živana Link to comment
Aće Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 tako bi trebala da se zove vecina naseg stanovnistva ako je znacenje ono sto mi prvo pada na pamet prostom dedukcijom Link to comment
LaRicca Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Знате ли можда како зову Јерка кад се настани у енглеском говорном подручју, да ли је Yerko или Jerko? Link to comment
leto je Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 (edited) danas bi neki dokumentarac o selu Zlakusa. ni moja familija nema neko lepo ime sela, zove se Neradovac. da li nisu radili ili nisu umeli da se raduju ostaje otvoreno pitanje. kad god krenu ti nazivi nasih sela koji coveka bas mogu da bace u bedak, ja se setim Gornjeg i Donjeg Brijanja kod Niša. i nikako da saznam kako dobise ime. zna li ko? Edited August 25, 2010 by leto je Link to comment
Delija67 Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Da prijavim reprezentativca Angole u Košarci koji se zove Vladimir Džeronimo Link to comment
Eraserhead Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Selo Sotonići u CG. Ako su Petrovići dobili ime po Petru, po kome su Sotonići... :D Link to comment
Eraserhead Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Po Milu ^_^Možda, mada je meni Risto Sotona prvi pao na pamet. U svakom slučaju sjajno ime za mesto.:D Link to comment
LaRicca Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Пазите кад се качите са мном! Крсна сам кума особи која се презива Сотоница (и не зове се Анђела). Link to comment
Recommended Posts