Jump to content
IGNORED

Vaterpolo

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Svetsko prvenstvo za juniore (U-20) igra se u Pragu. Danas se završava grupna faza i mi ćemo verovatno biti drugi u grupi B što bi nas vodilo u osmini finala na Brazil (verovatno). Jedinu neizvesnu utakmicu smo igrali protiv Španije i bilo je nerešeno. Gol razlika odlučuje i onda ćemo ipak biti drugi, inače prvaci grupa direktno idu u četvrtfinale.

Sve utakmice se mogu gledati na FINA YT kanalu. 

Edited by variola
  • +1 1
Posted

Pobeda protiv Hrvatske u četvrtfinalu 12:10.

• +1 1
Posted

Pobedili smo i Mađarsku u polufinalu, 10:7, osim prve četvrtine kada smo gubili, ostatak utakmice smo uglavnom mi imali prednost od 2 gola. Sutra u finalu čekamo pobednika između CG i Italije.

Posted

Prvaci sveta! 10:8 u finalu protiv Italije. 

• +1 3
Posted

Zar nisu ljudi koji su na forumu stručni za vaterpolo tvrdili da nemamo baš neke mlade igrače?

Posted
5 minutes ago, ronin said:

Zar nisu ljudi koji su na forumu stručni za vaterpolo tvrdili da nemamo baš neke mlade igrače?

Ovo je do 20 godina, nama već trebaju odlični između 23 i 26 godina, tu je manjak. 

• +1 1
Posted

Ovo je do 20 godina, nama već trebaju odlični između 23 i 26 godina, tu je manjak. 
Znači ozbiljan rad sa klincima dobre 2 godine i spremno je to za London. Ove SENIORSKI SP, EP, SL su nebitne do 2023 a onda uigravanje

Svaka čast za SP, ogroman uspeh u datim okolnostima

Posted
36 minutes ago, mlatko said:

Znači ozbiljan rad sa klincima dobre 2 godine i spremno je to za London. Ove SENIORSKI SP, EP, SL su nebitne do 2023 a onda uigravanje. 

Veliko je pitanje šta će sa svim ovim momcima biti za koju godinu. Ozbiljan rad im svakako treba i iskustvo stalnog igranja u najjačoj konkurenciji, prvenstveno u klubovima. Opet, ovo je tek jedno prvenstvo a i na njemu nismo mi previše odskočili u odnosu npr. na ove 3-4 reprezentacije koje su bile iza nas. Evidentno je bilo da su se na ovom SP uglavnom isticali igrači koji već igraju u jačim klubovima i u njima imaju solidnu minutažu. U svakom slučaju ovo je uspeh jedne generacije i pokazatelj da po talentima ne zaostajemo za drugima. 

• +1 2
Posted

Jedno pet igrača iz Radničkog. Marko Radulović iz Rijeke, koji je sada u Radničkom je verovatno najatraktivniji igrač ove generacije.

Posted

Zato je odlično da će Radnički sad igrati LŠ i to u izuzetno jakoj grupi (FTC, Barseloneta, Olimpijakos, NBG i još bar jedan jak tim iz kvalifikacija). Radulović jeste najatraktivniji igrač ove generacije, kao veliki talenat je odavno prepoznat, još u HR jer je najpre bio fizički dominantan u odnosu na vršnjake. Ali u Primorju se nisu mogli izboriti sa njegovim temperamentom, koliko sam čuo, ni Stevanović to još uvek ne uspeva do kraja sada u Radničkom. Eto juče u finalu, kada je već sve bilo odlučeno, kada dajemo gol za +3 na minut do kraja, on dobija crveni karton daleko od ikakvog dešavanja u bazenu.

• +1 2
Posted

Primorski temperament. Prejaka je grupa Radničkom. Baš me interesuje gde su u odnosu na top klubove.

Posted

Gangulin NBGD u Regionalnoj ligi. Izgleda po nekoj pozivnici jer prethodne sezone nisu ni igrali Jadransku ligu.