variola Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 Odlično su odigrali, zaslužena titula. Vujas se malo glupirao sa slanjem golmana u napad na 6 minuta do kraja. 1
variola Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Počeo F8. U polufinale se do sada plasirali lako Pro Recco i Ferncvaros, malo teže Brescia. Ostaje od 20:30 još četvrtfinale Barceloneta - Olimpiacos.
BWA Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Očekivao sam da Ferencvaros eliminiše Marsej, ali ne i da će ih baš ovako deklasirati. Marsej se ozbiljno pojačao, prije svega dolaskom Prlainovica, ali izgleda da su im ovi domaći igrači ispod nivoa potrebnog za osvajanje LŠ.
BWA Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Katastrofa Olimpijakosa protiv Barselonete. Španci dobili 22-9.
BWA Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Na kraju Reko osvojio LŠ u sezoni kad se to od njih možda i manje očekivalo nego nekih prethodnih sezona. Inače, prelazni rok se žestoko zahuktao. NBGD doveo braću Pijetlovic, Drasovica, Jaksica, Mandica, braću Rasovic, Vučinića i Vlahopulosa. Radnicki doveo Cuka, a vjerovatno dolazi i Josip Vrlic koji je već igrao za Kragujevčane. Radnicki pregovara i sa Paulom Obradovicem. Zvezda je dovela centra Pjesivca i Bogdana Đurđica. Golman Risticevic bi trebalo da pređe iz NBGD u Partizan. Zanimljivo je da u NBGD ostaju samo Gogov i Tomic plus 2 klinca
BWA Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Osim Risticevica u VKP bi trebalo da se vrati i Milan Aleksic (što je možda i očekivano) ali i Aleks Boven što bi bilo vrlo ozbiljno pojačanje. Doduše, nije mi baš najjasnije ovakvo pojačavanje tima koji bi naredne sezone trebalo da igra 2 Jadransku ligu, a titulu svakako ne možemo osvojiti. Jedino ako se ne planira napasti Evrokup.
Nikodije Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 poslednja dva sampiona srbije u vaterpolu sabac i radnicki kg, kul mislim da su pre toga u nezavisnoj srbiji sve titule uzeli zvezda i partizan, mozda vojvodina jednu, nisam siguran.
BWA Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 2 hours ago, Nikodije said: poslednja dva sampiona srbije u vaterpolu sabac i radnicki kg, kul mislim da su pre toga u nezavisnoj srbiji sve titule uzeli zvezda i partizan, mozda vojvodina jednu, nisam siguran. Samo Partizan i Zvezda. Ja stvarno ne pamtim da su naši klubovi ikad imali jače sastave nego pred narednu sezonu. Bukvalno će 4-5 klubova konkurentnih na top evropskom nivou.
Nikodije Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Pa mislim da su bili jaki tamo negde 2012 - 2013. Partizan, Zvezda i Radnički bili top5 u Evropi.
BWA Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 19 minutes ago, Nikodije said: Pa mislim da su bili jaki tamo negde 2012 - 2013. Partizan, Zvezda i Radnički bili top5 u Evropi. Samo tada. Sad će NBG biti možda i prvi favorit za osvajanje LŠ, Radnički će biti za nijansu slabiji, CZV, Partizan i Šabac će biti ekipe za osvajanje Evrokupa.
variola Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Još mi je sve ovo preoptimistično. U toku su velika prestrojavanja u svim klubovima. Recco će ostati podjednako jak, umesto Mandića dolazi im Zalanki, još Lončar, Del Lungo, Canella, verovatno i Bicari. Menjaju i trenera, Hernandez će verovatno u Barcelonetu a zameniće ga Campagna. U Mađarskoj će se pojačavati Vasas (Mezei, Sedlmayer). U FTC ide naš Ubović, još Merkulov i dovode nekoliko mljađih Mađara. Jug je doveo još 2 Grka (Kakaris, Argyropoulos), verovatno se vraća i Joković. Splitski Jadran se pojačava nakon raspada Mladosti, Bukić, verovatno još Khrakov i Dobud dolaze, moguće još neko iz Mladosti. Barceloneta ostaje (za sada) jednako jaka osim što se Pinedo najzad penzioniše posle OI a menja ga mlađi ali takođe reprezentativac, Aguirre. Novi trener će verovatno biti Hernandez ali se pominje i Fatović koji se vraća iz Australije. Olimpijakos se isto pojačava, Bijač, Filipović, Bušlje, Đuro Radović i vraća im se Fountoulis. NBG može, naročito kao domaćin, biti jedan od favorita, ostaje da se vidi kako će se ostali skockati.
BWA Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Aleksic, Boven, Risticevic, Vico, Velkic iz Sapca i Radojević dolaze u VKP. Sutra će biti KZŠ.
BWA Posted June 17, 2021 Posted June 17, 2021 https://www.mozzartsport.com/ostali-sportovi/vesti/sprema-se-nesto-veliko-u-partizanu-sezona-zavrsena-bez-dugovanja-stizu-pojacanja/390468
BWA Posted June 25, 2021 Posted June 25, 2021 Seksi tim pravimo. Aleksić je definitivno potpisao, kao i Risticevic, Vico i Velkic. U narednih nekoliko dana trebalo bi da potpišu Boven i Radojević, a opticaju su još neka imena. U Regionalnoj ligi srpski klubovi neće biti ništa slabiji od hrvatskih. Radnički, Partizan i Zvezda sa jedne strane, Jug, Jadran Split i možda Mladost sa druge.
Recommended Posts