Jump to content
IGNORED

ANTIFA Bg

zavisnica

Recommended Posts

Posted
mislim da bi otkrice osobe koja ovo gura i podstice mnogo toga rasvetlilo o patoloskoj prirodi cele stvari.
Priznaj da se ne bi zaustavio samo na otkrivanju :lol:
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

81

• Аврам Гојић

74

• kim_philby

65

• Milogled Bluff

44

Posted

eeee ali to bi vec bila pravedna osvetnicka patologija laugh.gif

Posted

ma samo zbog pretpostavljenih tehnika empecetrdesetevljeva koje bi osim osvetnicke imale i pedagosku funkciju laugh.gif

Posted

Vezao bi doticnu osobu i pustao joj snimke svog benda?

Posted

ne ne ne. to je za clanove tuzilastva koji su fabrikovali optuznicu. a onog pokretaca koji je sve to gurao empecetrdesetvljev bi naterao da bude clan njegovog benda i da dolazi na probe.

Posted

Auu...:isuse: Mislim da ce pokretac proklinjati dan kada mu se cale napio i osetio se prposnim, a nije imao love za kurvu...

Posted

u svakom slucaju, politicka uloga muzike je i u kaznjavanju pokretaca . cekamo empecetrdsetevljeva da se izjasni o nasem planu und programu i ocekujemo video snimke pomenutih proba benda laugh.gif

Posted

rek'o mi vrabac shto ga hranim pod prozorom, da ce nove pesme biti mnogo dobre, pa ce se mucenje morati obaviti starim.

Posted

Ma lazu. Sranje ko staro!Nego, aj da se nagrne u sudnicu (JSO style, mlade osobe sa pijetetom i te forice) u majicama i sl. Suptilno ali svako sa nekakvim dezenom... pa da pratimo...

Posted

Svako sa likom nekog grchkog velikana na majici. Evo, rezervisem Jorgosa Papandreua, a na ledjima cu imati mapu Akropolja. Tako ce nas posmatrati kao grupu mladih helenofila.Salu na stranu, ja sam za.

Posted

Ja cu metnuti Leonidu. Isto sam tako sposoban, hrabar, mudar, pravdoljubiv, nesebican, pozrtvovan i muzevan kao on.

Posted (edited)
Ja cu metnuti Leonidu. Isto sam tako sposoban, hrabar, mudar, pravdoljubiv, nesebican, pozrtvovan i muzevan kao on.
s tim sto ti navijas za Patizanon topic: podrska za ove nesretnike sa moje strane Edited by sherman
Posted
s tim sto ti navijas za Patizan
A za koga je navijao Leonida? Za Bombardere iz Male Mostanice?
Posted
A za koga je navijao Leonida? Za Bombardere iz Male Mostanice?
za FK Zumbuli iz Termopilskog klancaFREE FOR RATA!!!