February 3, 201015 yr mislim da bi otkrice osobe koja ovo gura i podstice mnogo toga rasvetlilo o patoloskoj prirodi cele stvari.Priznaj da se ne bi zaustavio samo na otkrivanju
February 3, 201015 yr ma samo zbog pretpostavljenih tehnika empecetrdesetevljeva koje bi osim osvetnicke imale i pedagosku funkciju
February 3, 201015 yr ne ne ne. to je za clanove tuzilastva koji su fabrikovali optuznicu. a onog pokretaca koji je sve to gurao empecetrdesetvljev bi naterao da bude clan njegovog benda i da dolazi na probe.
February 3, 201015 yr Auu... Mislim da ce pokretac proklinjati dan kada mu se cale napio i osetio se prposnim, a nije imao love za kurvu...
February 3, 201015 yr u svakom slucaju, politicka uloga muzike je i u kaznjavanju pokretaca . cekamo empecetrdsetevljeva da se izjasni o nasem planu und programu i ocekujemo video snimke pomenutih proba benda
February 3, 201015 yr rek'o mi vrabac shto ga hranim pod prozorom, da ce nove pesme biti mnogo dobre, pa ce se mucenje morati obaviti starim.
February 3, 201015 yr Ma lazu. Sranje ko staro!Nego, aj da se nagrne u sudnicu (JSO style, mlade osobe sa pijetetom i te forice) u majicama i sl. Suptilno ali svako sa nekakvim dezenom... pa da pratimo...
February 3, 201015 yr Svako sa likom nekog grchkog velikana na majici. Evo, rezervisem Jorgosa Papandreua, a na ledjima cu imati mapu Akropolja. Tako ce nas posmatrati kao grupu mladih helenofila.Salu na stranu, ja sam za.
February 4, 201015 yr Ja cu metnuti Leonidu. Isto sam tako sposoban, hrabar, mudar, pravdoljubiv, nesebican, pozrtvovan i muzevan kao on.
February 4, 201015 yr Ja cu metnuti Leonidu. Isto sam tako sposoban, hrabar, mudar, pravdoljubiv, nesebican, pozrtvovan i muzevan kao on.s tim sto ti navijas za Patizanon topic: podrska za ove nesretnike sa moje strane Edited February 4, 201015 yr by sherman
February 4, 201015 yr s tim sto ti navijas za Patizan A za koga je navijao Leonida? Za Bombardere iz Male Mostanice?
February 4, 201015 yr A za koga je navijao Leonida? Za Bombardere iz Male Mostanice? za FK Zumbuli iz Termopilskog klancaFREE FOR RATA!!!