Jump to content
IGNORED

ANTIFA Bg

zavisnica

Recommended Posts

mislim da bi otkrice osobe koja ovo gura i podstice mnogo toga rasvetlilo o patoloskoj prirodi cele stvari.
Priznaj da se ne bi zaustavio samo na otkrivanju :lol:
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

81

• Аврам Гојић

74

• kim_philby

65

• Milogled Bluff

44

ne ne ne. to je za clanove tuzilastva koji su fabrikovali optuznicu. a onog pokretaca koji je sve to gurao empecetrdesetvljev bi naterao da bude clan njegovog benda i da dolazi na probe.

u svakom slucaju, politicka uloga muzike je i u kaznjavanju pokretaca . cekamo empecetrdsetevljeva da se izjasni o nasem planu und programu i ocekujemo video snimke pomenutih proba benda laugh.gif

Ma lazu. Sranje ko staro!Nego, aj da se nagrne u sudnicu (JSO style, mlade osobe sa pijetetom i te forice) u majicama i sl. Suptilno ali svako sa nekakvim dezenom... pa da pratimo...

Svako sa likom nekog grchkog velikana na majici. Evo, rezervisem Jorgosa Papandreua, a na ledjima cu imati mapu Akropolja. Tako ce nas posmatrati kao grupu mladih helenofila.Salu na stranu, ja sam za.

Ja cu metnuti Leonidu. Isto sam tako sposoban, hrabar, mudar, pravdoljubiv, nesebican, pozrtvovan i muzevan kao on.
s tim sto ti navijas za Patizanon topic: podrska za ove nesretnike sa moje strane Edited by sherman