Milogled Bluff Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 mislim da bi otkrice osobe koja ovo gura i podstice mnogo toga rasvetlilo o patoloskoj prirodi cele stvari.Priznaj da se ne bi zaustavio samo na otkrivanju Link to comment
Pontijak Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 eeee ali to bi vec bila pravedna osvetnicka patologija Link to comment
Pontijak Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 ma samo zbog pretpostavljenih tehnika empecetrdesetevljeva koje bi osim osvetnicke imale i pedagosku funkciju Link to comment
Milogled Bluff Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Vezao bi doticnu osobu i pustao joj snimke svog benda? Link to comment
Pontijak Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 ne ne ne. to je za clanove tuzilastva koji su fabrikovali optuznicu. a onog pokretaca koji je sve to gurao empecetrdesetvljev bi naterao da bude clan njegovog benda i da dolazi na probe. Link to comment
Milogled Bluff Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Auu... Mislim da ce pokretac proklinjati dan kada mu se cale napio i osetio se prposnim, a nije imao love za kurvu... Link to comment
Pontijak Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 u svakom slucaju, politicka uloga muzike je i u kaznjavanju pokretaca . cekamo empecetrdsetevljeva da se izjasni o nasem planu und programu i ocekujemo video snimke pomenutih proba benda Link to comment
Olivera Mandic Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 rek'o mi vrabac shto ga hranim pod prozorom, da ce nove pesme biti mnogo dobre, pa ce se mucenje morati obaviti starim. Link to comment
Mp40 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Ma lazu. Sranje ko staro!Nego, aj da se nagrne u sudnicu (JSO style, mlade osobe sa pijetetom i te forice) u majicama i sl. Suptilno ali svako sa nekakvim dezenom... pa da pratimo... Link to comment
Olivera Mandic Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Svako sa likom nekog grchkog velikana na majici. Evo, rezervisem Jorgosa Papandreua, a na ledjima cu imati mapu Akropolja. Tako ce nas posmatrati kao grupu mladih helenofila.Salu na stranu, ja sam za. Link to comment
Milogled Bluff Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Ja cu metnuti Leonidu. Isto sam tako sposoban, hrabar, mudar, pravdoljubiv, nesebican, pozrtvovan i muzevan kao on. Link to comment
sherman Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 (edited) Ja cu metnuti Leonidu. Isto sam tako sposoban, hrabar, mudar, pravdoljubiv, nesebican, pozrtvovan i muzevan kao on.s tim sto ti navijas za Patizanon topic: podrska za ove nesretnike sa moje strane Edited February 4, 2010 by sherman Link to comment
Milogled Bluff Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 s tim sto ti navijas za Patizan A za koga je navijao Leonida? Za Bombardere iz Male Mostanice? Link to comment
sherman Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 A za koga je navijao Leonida? Za Bombardere iz Male Mostanice? za FK Zumbuli iz Termopilskog klancaFREE FOR RATA!!! Link to comment
Recommended Posts