Jump to content
IGNORED

ANTIFA Bg

zavisnica

Recommended Posts

Posted

posto nemas klavir, ima da ti uzmemo onu gitaru kad dodjemo na vlast.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

81

• Аврам Гојић

74

• kim_philby

65

• Milogled Bluff

44

Posted

Nemam pojma, serem, vidiš da su navrli k'o Crvena Armija :D

Posted
http://www6.b92.net/info/vesti/index.php?y...p;nav_id=380027
Među srpskim anarhistima postoje značajne programske razlike: Anarkosindikalisti zagovaraju tradicionalni anarhizam, Blok 45 zalaže se za anarhoprimitivizam, dok Kontrapunkt propagira anarhiju novih tendencija.
empej, oli nam pojasniti te suptilne razlike, naročito me zanima šta je anarhija novih tendencija :lol:
Posted

Wikipedična anarhija... objašnjavao mi već neko.

Posted

men' se čini da ovi naši junaci pripadaju pravcu koji se zove amaterizam. pobegli sa lica mesta taksijem :lol: doduše to je novinarska verzija, po čaršiji se priča da su clever bastards koristili svoja kola sa skinutim tablicama.

Posted

"pronadjeni dnk tragovi na licu mesta, konkretno, na ostacima flase koja je bacena na zgradu ambasade." rek'o danas Dacic.

Posted

sta to znaci? osumnjiceni su prvo pili iz flase, tako ostavili dnk putem pljuvacke, pa onda bacili flasu na zgradu?

Posted

haha nem' pojma, ne gledam CSI. Moguce je dnk tragove ostaviti i preko dlanova valjda, pitajte Veljovica.

Posted

ah, pa da, Veljovic sigurno prati CSI pa ce smisliti neko uverljivo objasnjenje

Posted (edited)
Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti.Tko umije njemu dvije. Daj jos parola.....
Pametnom dostaBTW, oprostite na lakonskim odgovorima. Nisam u zemlji dok traju revolucionarna vrenja. No, evo cekam oklopni voz za Srbiju pa da dizemo revoluciju... Edited by kim_philby
Posted (edited)

Nego ja mislim da su pojedini clanovi foruma prikriveni ASIrci. Agenti-spavaci dok se ovuda ne proseta neki nesretni digitalni grk a onda se odmah bude i udaraju...Evo DNK tragova."Razloge za malobrojno članstvo u svojim organizacijama, anarhisti vide u nemogućnosti iskazivanja ili čak i nepostojanja kritičke svesti tokom dugih godina socijalizma u Srbiji." Izvor : http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=380027Ja se slažem sa anarhistima - za sve nedaće kriva je diktatura proletarijata koja je trajala skoro pola veka!Smrt proleterima - sloboda anarhistima!Indy & Pacey ako imate neke pristupnice LDP-a viska mozete da ih doturite Rati u mardelj.Mi okostali marksisti i titoisti citamo Kapital i Dedijera i priznajemo samo sud svoje partije...

Edited by kim_philby
Posted

Ja sam, lično, za Blok 45. Komšija nije dugme.BTW. Da li Blok 45 anarhisti imaju neke veze sa Bad Copy ili Ajs Nigrutinom?

Posted
Ja sam, lično, za Blok 45. Komšija nije dugme.BTW. Da li Blok 45 anarhisti imaju neke veze sa Bad Copy ili Ajs Nigrutinom?
Ne. Oni su anarhoprimitivisti a ne anarhoprimitivci.BTW, meni su od svih najsimpaticniji ASIrci. Ratin staljinisticki sharm ima potencijala da izraste u nesto vise od XIX vekovne konspiratologije, on licno je shvatao da ponekad treba navuci crni kaput i ici u fabricke krugove a njegova ekipa je daleko bolja od razlicitih flavora kultur anarhizma infiltriranih umetnicima i drugom bagrom (Blok 45, Zluradi pa Radi, Kontrapunkt...). Zato mi je donekle i tesko da poverujem da je napravio ovakvu svinjariju.