Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Featured Replies

• Replies 10.4k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

1 minute ago, vememah said:

evo malo priče o tome

Inače ovi su neki anti Trump, anti Izrael, anti Dems, anti Reps, anti Maga anti sve živo kanal, ali imaju dosta zanimljiv cover svega...

Neka mlada bosna vajb imaju

33 minutes ago, Desmond Bojčinski said:

Neka mlada bosna vajb imaju

Ova plava iz videa gore se pre par dana svadjala sa svima na CNNu... Mrzelo me da googlam ko je, ali zena pocistila patos sa celim establismentom oko poreske pllitike... Bilo je populizma, ali taman koliko treba...

Ana Kasparijan, članica ekipe TYT odavno, u poslednje vreme među glavnim kritičarima Izraela u američkim medijima. Inače jermenskog porekla, ali rođena u SAD.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ana_Kasparian

Edited by vememah

1 hour ago, vememah said:

Ana Kasparijan, članica ekipe TYT odavno, u poslednje vreme među glavnim kritičarima Izraela u američkim medijima. Inače jermenskog porekla, ali rođena u SAD.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ana_Kasparian

Nije bila plava, ali se secam da sam je pre 10+ godina gledala sa ovim likom. Ok su tandem bili. Young Turks neki kanal, sta god to znacilo.

The BBC has compiled material on over 160 cases where children have been shot in Gaza, and found that in 95 cases the child was shot in the head or chest. In most of these cases the victim was under 12 years old.

Reportaža:

to extract concessions. Israel parked an A4 Skyhawk at Tel Nof Airbase with "unconventional weapons" under its wings and told Washington to look. The weapons shipments resumed the next day.

He wants Israel to do it AGAIN.

A man convicted of selling U.S. secrets to a foreign government is openly calling for nuclear blackmail against America. How is Israel out greatest ally again?

https://x.com/RyanRozbiani/status/2044835794444030264

Je l' realno da ste otkrili The Young Turks tek leta gospodnjeg 2026.?

Izgleda da da

Od koje su oni fele?

On 15. 4. 2026. at 9:50, radisa said:

evo malo priče o tome

Inače ovi su neki anti Trump, anti Izrael, anti Dems, anti Reps, anti Maga anti sve živo kanal, ali imaju dosta zanimljiv cover svega...

Ladno nisi cuo ranije za TYT?

Aktivni jos od prve Bernijeve kampanje 2015/16, tada cetverac - Cenk, Ana, Dzimi Dor i bio jos jedan, zaboravio samo.

2 hours ago, Budja said:

Aktivni jos od prve Bernijeve kampanje 2015/16, tada cetverac - Cenk, Ana, Dzimi Dor i bio jos jedan, zaboravio samo.

Ma aktivni od ranih 2000ih, mislim da sam ih zapazio, i tada verovatno najviše pratio, negde tokom prvog Obaminog mandata, u stvari skoro sam siguran u vezi sa Occupy.

4 hours ago, Budja said:

Ma pratim ih jedno gidinu , godinu i po, disklamer je bio zbog onih koji ne prate...

Ali se stvarno nisam udubljivao u pozadnu imena i ostalo...

Prvo spominjanje na ovom forumu još 2009:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.