Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Izrael, Palestina i arapske zemlje

Featured Replies

• Replies 10.4k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo im ja svima mater. i ira teeroristi su bili po kucama pa englezi nisu bombardovali i ubijali na angro jer, eto, moraju da se brane. i nema veze sto nisu bili okruzeni neprijateljima. jasno se vid

• Znam. Ja svakako ne spadam u one koju su na strani Izraela, ali ne mogu da budem ravnodušna spram stradanja nevinih ljudi. Pa neka ih je i i 1 % koji nisu podržavali progon Palestinaca.   Ne

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

previše je lažnih vesti, to je tačno   zato i nisu bitne pojedinačno   za sada znamo da je hamas napao neke civile, a kao odgovor, izrael je napao sve civile   odmazde 10

Posted Images

Jel moze neko PPPrecizno oko populacije Bahreina, shija vs suni, drzavljani?(kapiram veliki broj imigranata ali me ne interesuju)

Vidim cifre od shija 45% - suni 55% pa sve do shija 70% - suni 30%?!?

Navodno, naturaliziju suni imigrante pa su tako suni vecina drzavljana, sta li, a staaari shije su u stvari vecina?

32 minutes ago, Bud Stonebraker said:

Jel moze neko PPPrecizno oko populacije Bahreina, shija vs suni, drzavljani?(kapiram veliki broj imigranata ali me ne interesuju)

Vidim cifre od shija 45% - suni 55% pa sve do shija 70% - suni 30%?!?

Navodno, naturaliziju suni imigrante pa su tako suni vecina drzavljana, sta li, a staaari shije su u stvari vecina?

Sve si sam napisao )

Originalno je shia vecinom vladao suni vladar. Migracijom se izjednacila shia i suni populacija.

kad vec gusim koriste se teske reci oko bahreina - aparthejd, diskriminacija, shijafobija, (remetilacki faktorD), naravno u svim suni zemljama.

Izgleda nekih 32k vojnika+pandura, etc. u bahreinu ali slabo shija

• Personnel Composition: Security forces include a high proportion of foreign personnel (from countries like Pakistan, Yemen, and Jordan) particularly in lower ranks, with officer roles often filled by local Sunnis.

Shija rade traffic stops&desk duties, navodno nekoliko % od ukupnog sekuritatea?

Interesantna dilema za bahreinske rulere!

• Popular Post

Jbt, ovi nisu ljudska bića.

Živim da dočekaju svoj Nirnberg, bolesne naci zveri.

Edited by Filozof manijak

18 minutes ago, Filozof manijak said:

Jbt, ovi nisu ljudska bića.

Živim da dočekaju svoj Nirnberg, bolesne naci zveri.

Da dožive svoju Hirošimu, mislim da bi 75% planete samo slegnulo ramenima u stilu FAFO

1 hour ago, copkillah said:

Da dožive svoju Hirošimu, mislim da bi 75% planete samo slegnulo ramenima u stilu FAFO

jednako kao sto slezu ramenima za sve sto se desava po palestinskim teritorijama ili po libanonu

4 hours ago, cedo said:

jednako kao sto slezu ramenima za sve sto se desava po palestinskim teritorijama ili po libanonu

Ne bas. To je bilo tuzno sleganje ramenima. Ovo bi bilo srecno sleganje ramenima.

Nazalost 0 sansi za to da ce ova govna odgovarati. Jedino da ih pogodi neka zalutala raketa.

7 hours ago, Shan Jan said:

Ne bas. To je bilo tuzno sleganje ramenima. Ovo bi bilo srecno sleganje ramenima.

Nazalost 0 sansi za to da ce ova govna odgovarati. Jedino da ih pogodi neka zalutala raketa.

jasno to sve

meni tu poenta na sleganju ramenima

On 31. 3. 2026. at 3:36, Shan Jan said:

HE3tkhnbcAA5kYS?format=jpg&name=small

Da li je narod Izraela bio spreman na ovolika razaranja u samom Izraelu?

Pa jos uvek je to razaranje po Izraelu smesno u odnosu na ono sta rade oni drugima.

3 minutes ago, Shan Jan said:

Pa jos uvek je to razaranje po Izraelu smesno u odnosu na ono sta rade oni drugima.

Mozda je smesno Bibiju, ali ovima koji pogubise imovinu zbog iranskih kontraudara bas i nije smesno.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.