Jump to content
IGNORED

Izrael, Palestina i arapske zemlje

3opge
Krošek
Message added by Krošek,

Na ovoj temi postoje stroža pravila oko kačenja raznoraznih sadržaja: Zabranjeno je repostovanje, kačenje tvitova ili bilo kakvih materijala (slika, klipova...), kao i goli linkovi. Postovi moraju biti napisani sopstvenim rečima, i dozvoljen je hipertekst (dugme Link). Izuzetno, kao propratni sadržaj uz sopstveni post, prihvatljivi su kratki isečci nekog dužeg teksta (ne i kraćeg kao što je obična vest).

Recommended Posts

Posted (edited)
izrael nije hteo da se po danu iskrcava na brodove na kojima zbog paranoje ili realnih razloga možda očekuju sukobe
Morao sam da quotujem, ovo mi je prosto genijalno :ph34r: I upravo je tu cela poenta sto se digla ovolika frka. Jevreji i palestinci se sibaju decenijama na najmonstruoznije nacine i svet je vec odustao od toga da ih civilizuje. Ali sada su izraelci taj mentalitet primenili i van svog dvorista a to im se nece tolerisati. Ne kazem da ce sad Izrael nesto gadno da prodje ali sam siguran da se ovakva budalastina vise nece ponoviti. U suprotnom bi stvarno mogli da najebu. Edited by Shan Jan
Posted

jasno se vidi da svi nose samoubilacke prsluke sa eksplozivom, maskirane u nekakve "pojaseve za spasavanje".

Posted
U suprotnom bi stvarno mogli da najebu.
hm. od koga moze da najebe zemlja sa nuklearnim oruzjem i kako?
Posted
od ekipe ludaka kojima je pun kurac Izraela i koji isto tako mogu da imaju nuk. bombu. U centru Tel Aviva, u kombiju.
Posted
od ekipe ludaka kojima je pun kurac Izraela i koji isto tako mogu da imaju nuk. bombu. U centru Tel Aviva, u kombiju.
anarhisti?
Posted
jasno se vidi da svi nose samoubilacke prsluke sa eksplozivom, maskirane u nekakve "pojaseve za spasavanje".
jeste da si ovo napisao kao ironiju ali si ustvari odlicno opisao bit ludila tog regiona. na zalost palestinska strana je dovela do savrsenstva tehniku bombasa samoubica i ta cinjenica naprosto hrani paranoju kod izraelske strane.
Posted
to care! aktivizam na sceni!retko je naći srednjoškolsku omladinu koju zanima svetska politika.
Posted
Naravno da nisam mislio na neku oruzanu akciju, i naravno ne od USA. No ako sam dobro zapazio bilo je na tim brodicima gomila raznih EUropljana a ima ih i na skoro svakom drugom brodu u moru. Sumljam da ce EU tako blagonaklono da gleda kako joj resetaju gradjane. A hvala bogu ima gomila ekonomskih i drugih mera kojima mozes nekog da cedis.No sumljam da ce izraelji biti tako glupi da im ovo udje u praksu.
Posted (edited)
pa sad... mislim da je medijski previse eksploatisana ta teza da je moguce napraviti atomsku bombu u podrumu, to se naravno sasvim lepo koristi u cilju opravdavanja ovih ili onih represivnih mera koje mocne drzave ponekad preduzimaju protiv ovog ili onog. da je to tako lako iran bi sada bio nuklearna sila kao indija i pakistan ali eto muceni ahmadinedzad nikako da dodje do Bombe uprkos silnim naucno istrazivackim potencijalima irana. izrael opet tu tezu o ludaku sa Bombom u kombiju sasvim lepo moze da spinuje i da kremira svaki arapski kombi koji se priblizava tel avivu ili kako vec. da ne tupim, prica o bombi u kombiju je obican spin. Edited by Pontijak
Posted

to mi je uvek bilo interesantno da na opasnost od nuklearnog naoružanja kukaju i vrište isključivo oni koji ga poseduju pri tome ukazujući da nuklearna oprasnost preti od onih koji takvo naoružanje nemaju niti realno mogu da ga imaju.

Posted
Naravno da nisam mislio na neku oruzanu akciju, i naravno ne od USA. No ako sam dobro zapazio bilo je na tim brodicima gomila raznih EUropljana a ima ih i na skoro svakom drugom brodu u moru. Sumljam da ce EU tako blagonaklono da gleda kako joj resetaju gradjane. A hvala bogu ima gomila ekonomskih i drugih mera kojima mozes nekog da cedis.No sumljam da ce izraelji biti tako glupi da im ovo udje u praksu.
ma znam da nisi mislio na oruzano najebavanje :) a o kilavoj EU... pa izrael je u proslom veku bio jedan od sampiona rezolucija u UN donesenih protiv njega pa je eto ekonomski sasvim lepo preziveo naravno uz USA podrsku iako americke administracije nisu uvek bile u bezuslovnoj ljubavi sa izraelskim administracijama. a iskreno receno, sumnjam da bi EU cedila ekonomskim bojkotom izrael, suvise se tu para okrece a ekonomija je u krizi i treba je pokrenuti i tako to
Posted (edited)

Nemojte mi glavu otkinuti ali na snimcima se vidi kako vojnika cum se spuste niz konopac počinju da mlate ko volove u kupusu.. Ne pravdam time volove koji su ih poslali tamo, samo kažem da ne deluje da su pucali baš iz obestihttp://www.youtube.com/watch?v=DSFwyWyVo74(oko 1 05)

Edited by salkodinamitas
Posted (edited)

neko ti se iz mraka strmoglavi na brod, naoruzan do zuba. u medjunarodnim vodama. sta radis?

Edited by vasudeva418
Posted

Koliko vidim sa snimaka izraelski brodovi su ih pratili i upozoravali da moraju na kontrolu tovara. I došli su helikopterima pa su ovi na brodu imali dovoljno vremena da shvate da ih ne napadaju marsovci. Idioti su oni koji su pored svega odlučili da spuštaju vojnike na brod ali i ovi što ih makljaju mi baš nisu jasni.. Ne znam šta su mislili, da oružje nose kao ukras..

Posted
neko ti se iz mraka strmoglavi na brod, naoruzan do zuba. u medjunarodnim vodama. sta radis?
Sad bar znamo: ne uzdaš se u poglede javnosti koji štite od olova, već digneš ruke i moliš za milost, jebote.
  • Create New...