katamaran Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Ide deset epizoda u cugu? Valjda cu uspeti da ostanem karakter dok ne ispucaju sezonu.
katamaran Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 (edited) Deset nedelja zaredom. Do prosle su imali onu glupu foru kad je pola islo na prolece a pola na jesen(2x7) edit: pretprosle Edited September 18, 2015 by katamaran
Skyhighatrist Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 A, jes, već sam zaboravio na to pola/pola...
John Coltrane Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Pogledao prve 2, druga razbija. Doduse morao sam izguglati ko je Ketlin Dzener, al vridilo je.
James Marshall Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Nova epizoda može i u Srbin pobijedio Sodosopa, Savamala, istikurac
akibono Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Nova epizoda može i u Srbin pobijedio Sodosopa, Savamala, istikurac Ludilo, sve je ovo deo zavere i udara na Vučića ... ali 'SODOSOPA Historic CoreDistric' & 'SODOSODA LOFTS' & 'The Residences At THE LOFTS At SODOSOPA' :0.6: Lepo je znati da si deo globalnog prevarantskog trenda, i još lider u regionu
John Coltrane Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Nova epizoda može i u Srbin pobijedio Sodosopa, Savamala, istikurac Beograd na vodi kao inspiracija, mozda imaju Srbina u ekipi-proverte molim :D
levi Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Beograd na vodi kao inspiracija, mozda imaju Srbina u ekipi-proverte molim :D I pošta ima Sr trobojku umesto uobičajene Cro
*edited by mod Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Ludilo, sve je ovo deo zavere i udara na Vučića ... ali 'SODOSOPA Historic CoreDistric' & 'SODOSODA LOFTS' & 'The Residences At THE LOFTS At SODOSOPA' :0.6: Lepo je znati da si deo globalnog prevarantskog trenda, i još lider u regionu Ova epizoda je totalno posvecena Beogradu na Vodi i Sava Maloj :D A sumnjivi su mi jos od one epizode sa dronom
ducca Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Tajming te dve epizode je stvarno diskutabilan. Svakako nas prostor je neiscrpan izvor inspiracije za ovakve sprdacine.
Weenie Pooh Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Meni je cela sezona bila standardno mnjah, ali iz nekog razloga mi je užasno smešna bila Tweek & Craig epizoda :D Randy savršen."Oh yeah - yaoi, anal intercourse, Maui Zaui - I know all this stuff Stan.""It has to do with something called the Rape of Don King."
Recommended Posts