September 18, 20159 yr Ide deset epizoda u cugu? Valjda cu uspeti da ostanem karakter dok ne ispucaju sezonu.
September 18, 20159 yr Deset nedelja zaredom. Do prosle su imali onu glupu foru kad je pola islo na prolece a pola na jesen(2x7) edit: pretprosle Edited September 18, 20159 yr by katamaran
September 24, 20159 yr Pogledao prve 2, druga razbija. Doduse morao sam izguglati ko je Ketlin Dzener, al vridilo je.
October 1, 20159 yr Nova epizoda može i u Srbin pobijedio Sodosopa, Savamala, istikurac Ludilo, sve je ovo deo zavere i udara na Vučića ... ali 'SODOSOPA Historic CoreDistric' & 'SODOSODA LOFTS' & 'The Residences At THE LOFTS At SODOSOPA' :0.6: Lepo je znati da si deo globalnog prevarantskog trenda, i još lider u regionu
October 6, 20159 yr Nova epizoda može i u Srbin pobijedio Sodosopa, Savamala, istikurac Beograd na vodi kao inspiracija, mozda imaju Srbina u ekipi-proverte molim :D
October 6, 20159 yr Beograd na vodi kao inspiracija, mozda imaju Srbina u ekipi-proverte molim :D I pošta ima Sr trobojku umesto uobičajene Cro
October 7, 20159 yr Ludilo, sve je ovo deo zavere i udara na Vučića ... ali 'SODOSOPA Historic CoreDistric' & 'SODOSODA LOFTS' & 'The Residences At THE LOFTS At SODOSOPA' :0.6: Lepo je znati da si deo globalnog prevarantskog trenda, i još lider u regionu Ova epizoda je totalno posvecena Beogradu na Vodi i Sava Maloj :D A sumnjivi su mi jos od one epizode sa dronom
October 11, 20159 yr Tajming te dve epizode je stvarno diskutabilan. Svakako nas prostor je neiscrpan izvor inspiracije za ovakve sprdacine.
October 30, 20159 yr Meni je cela sezona bila standardno mnjah, ali iz nekog razloga mi je užasno smešna bila Tweek & Craig epizoda :D Randy savršen."Oh yeah - yaoi, anal intercourse, Maui Zaui - I know all this stuff Stan.""It has to do with something called the Rape of Don King."