September 17, 2025Sep 17 A realno zna se šta je. Nastavak sa Kartmanom kao MasterDebater. Od toga naravno više nema ništa pa moraju da odrade neki ozbiljan pivot.
September 17, 2025Sep 17 Correct me if I'm wrong, ali stari South Park bi poentirao nad ovim ko Inzagi iz ofsajda, utepali bi ga u epizodi i smislili neku sarkastičnu pošalicu pošto ironija vrišti koliko je očigledna. Gazili su i ranije, nisu treptali.
September 17, 2025Sep 17 1 hour ago, goofs said:Correct me if I'm wrong, ali stari South Park bi poentirao nad ovim ko Inzagi iz ofsajda, utepali bi ga u epizodi i smislili neku sarkastičnu pošalicu pošto ironija vrišti koliko je očigledna. Gazili su i ranije, nisu treptali.Ne sećam se da su gazili nekog tako sveže mrtvog. Doduše možda grešim ipak ima puno sezona pa sam zaboravio. A i čini mi se da je Kartmen u toj MD verziji trebao da jaše bar celu sezonu i verovatno bi i bilo dobro da se nije desio atentat.
September 17, 2025Sep 17 Stiv Irvin umro septembra 2006, u oktobru 2006 bio u epizodi. Ok, nije sedam dana nakon smrti, ali nije i kao da su se obazirali puno na to.