Weenie Pooh Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 (edited) Meni nije trebao bubnjar, još bolje je kad žena kuca na vrata a odande se čuje muzika i njegovi "ta-da" zvuci, ona pita "šta to radiš" a on će "Nothing Sharon, just... going to the bathroom" :D Taj Rendijev segment je primer razlike između dobre SP epizode i loše SP epizode. U lošoj epizodi prosto ne bi imali tu sporednu priču, nego bismo svo vreme gledali petlove kako igraju Magic: The Gathering, razvlačili bi taj jedan geg 20 minuta i prosto završili kad istekne vreme. Ovako je neuporedivo zabavnije za gledanje. Edited November 20, 2014 by Weenie Pooh
Lrd Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Rekoše na ovom topiću mudri ljudi: svaka epizoda sa Rendijem je 20% bolja samo zbog toga. Amazingly.
malkin Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 kad je Rendi prvi put izvadio maramicu mislim da su mi i jetra i slezina malo napukle od smeha :D ali brate cock magic
James Marshall Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Meni nije trebao bubnjar, još bolje je kad žena kuca na vrata a odande se čuje muzika i njegovi "ta-da" zvuci, ona pita "šta to radiš" a on će "Nothing Sharon, just... going to the bathroom" :D Taj Rendijev segment je primer razlike između dobre SP epizode i loše SP epizode. U lošoj epizodi prosto ne bi imali tu sporednu priču, nego bismo svo vreme gledali petlove kako igraju Magic: The Gathering, razvlačili bi taj jedan geg 20 minuta i prosto završili kad istekne vreme. Ovako je neuporedivo zabavnije za gledanje. +1 upravo ovo, nije bila epizoda sa jednom linijom, već nekoliko pričica koje su se preklopile, onaj stari dobri SP. Čak su se i murijaši solidno uklopili, podsjetilo me na epizodu "Cartman's incredible gift" kad onako hapse po redu, pa na kraju i Kartmenovu konkurenciju Meni je zapravo prvi šok i bio nakon što sam počeo da gledam to što sam ja po naslovu i očekivao nešto tipa Rendija (Cock magic) da bi ovi prvo prešaltali na perutninu a poslije kad su ubacili Rendija, duplo ludilo
ducca Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Rekoše na ovom topiću mudri ljudi: svaka epizoda sa Rendijem je 20% bolja samo zbog toga. Amazingly. Randy nosi SP vec par sezona unazad. Ova je krojena za njega. Bog.
Have_Fun Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 (edited) :o :o :oAuuuu jebote, kakva epizoda!!! :ziga: :ziga: :ziga:Hologrami su pobedili!!! :D a isprozivase i Pjudipaja :D Edited December 5, 2014 by Have_Fun
Lrd Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Je l bolja od prethodne? Je l ima Randyja? Nije i nema. :(
Lrd Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 ? Pa nije dobra kao prethodna, a i nema toliko...Rendija. :D
Have_Fun Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 ma nije da se bas malo pojavljuje Rendizbunio si me bio pa sam pomislio da sam preskocio neku epizodu :)
Lrd Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Teo da napravim šalu sa Rendi/Lord, ali mi ne ide nešto. :)
Have_Fun Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 a to e jbg... izgleda da sam danas ustao na bosansku stranumy bad
goofs Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 lol, pogledao sam :D bice sledeca dobra, obecava Kad je krenuo na stejdzu da se vata za "klitoris" ocekivao sam da ce da krene sa cock-magijom :D pogotovo posto ju je Sheron pomenula pre toga
Have_Fun Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 (edited) ovi. jebeno. nisu. normalni.gotova sezona... prebila je :ziga:ova dupla epizoda mi je bila apsolutno ludilo :D Edited December 11, 2014 by Have_Fun
Recommended Posts