Jump to content
IGNORED

South Park

martinj

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni nije trebao bubnjar, još bolje je kad žena kuca na vrata a odande se čuje muzika i njegovi "ta-da" zvuci, ona pita "šta to radiš" a on će "Nothing Sharon, just... going to the bathroom" :D

Taj Rendijev segment je primer razlike između dobre SP epizode i loše SP epizode. U lošoj epizodi prosto ne bi imali tu sporednu priču, nego bismo svo vreme gledali petlove kako igraju Magic: The Gathering, razvlačili bi taj jedan geg 20 minuta i prosto završili kad istekne vreme. Ovako je neuporedivo zabavnije za gledanje.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Rekoše na ovom topiću mudri ljudi: svaka epizoda sa Rendijem je 20% bolja samo zbog toga. Amazingly.

Posted

:lolol:

kad je Rendi prvi put izvadio maramicu mislim da su mi i jetra i slezina malo napukle od smeha :D

ali brate cock magic  :rolf:

Posted

Meni nije trebao bubnjar, još bolje je kad žena kuca na vrata a odande se čuje muzika i njegovi "ta-da" zvuci, ona pita "šta to radiš" a on će "Nothing Sharon, just... going to the bathroom" :D

Taj Rendijev segment je primer razlike između dobre SP epizode i loše SP epizode. U lošoj epizodi prosto ne bi imali tu sporednu priču, nego bismo svo vreme gledali petlove kako igraju Magic: The Gathering, razvlačili bi taj jedan geg 20 minuta i prosto završili kad istekne vreme. Ovako je neuporedivo zabavnije za gledanje.

+1

upravo ovo, nije bila epizoda sa jednom linijom, već nekoliko pričica koje su se preklopile, onaj stari dobri SP. 

Čak su se i murijaši solidno uklopili, podsjetilo me na epizodu "Cartman's incredible gift" kad onako hapse po redu, pa na kraju i Kartmenovu konkurenciju  :lolol:

Meni je zapravo prvi šok i bio nakon što sam počeo da gledam to što sam ja po naslovu i očekivao nešto tipa Rendija (Cock magic) da bi ovi prvo prešaltali na perutninu a poslije kad su ubacili Rendija, duplo ludilo

Posted

Rekoše na ovom topiću mudri ljudi: svaka epizoda sa Rendijem je 20% bolja samo zbog toga. Amazingly.

Randy nosi SP vec par sezona unazad. Ova je krojena za njega. Bog.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

:o :o :o

Auuuu jebote, kakva epizoda!!! :ziga: :ziga: :ziga:

Hologrami su pobedili!!! :D a isprozivase i Pjudipaja :D

Edited by Have_Fun
Posted

Je l bolja od prethodne? Je l ima Randyja?

Nije i nema. :(

Posted

?

Pa nije dobra kao prethodna, a i nema toliko...Rendija. :D

Posted

ma nije da se bas malo pojavljuje Rendi

zbunio si me bio pa sam pomislio da sam preskocio neku epizodu :)

Posted

Teo da napravim šalu sa Rendi/Lord, ali mi ne ide nešto. :)

Posted

a to

e jbg... izgleda da sam danas ustao na bosansku stranu

my bad

Posted

lol, pogledao sam :D bice sledeca dobra, obecava

Kad je krenuo na stejdzu da se vata za "klitoris" ocekivao sam da ce da krene sa cock-magijom :D pogotovo posto ju je Sheron pomenula pre toga

Posted (edited)

ovi. jebeno. nisu. normalni.

:lolol:

gotova sezona... prebila je :ziga:

ova dupla epizoda mi je bila apsolutno ludilo :D

Edited by Have_Fun