November 20, 201410 yr Meni nije trebao bubnjar, još bolje je kad žena kuca na vrata a odande se čuje muzika i njegovi "ta-da" zvuci, ona pita "šta to radiš" a on će "Nothing Sharon, just... going to the bathroom" :D Taj Rendijev segment je primer razlike između dobre SP epizode i loše SP epizode. U lošoj epizodi prosto ne bi imali tu sporednu priču, nego bismo svo vreme gledali petlove kako igraju Magic: The Gathering, razvlačili bi taj jedan geg 20 minuta i prosto završili kad istekne vreme. Ovako je neuporedivo zabavnije za gledanje. Edited November 20, 201410 yr by Weenie Pooh
November 21, 201410 yr Rekoše na ovom topiću mudri ljudi: svaka epizoda sa Rendijem je 20% bolja samo zbog toga. Amazingly.
November 21, 201410 yr kad je Rendi prvi put izvadio maramicu mislim da su mi i jetra i slezina malo napukle od smeha :D ali brate cock magic
November 21, 201410 yr Meni nije trebao bubnjar, još bolje je kad žena kuca na vrata a odande se čuje muzika i njegovi "ta-da" zvuci, ona pita "šta to radiš" a on će "Nothing Sharon, just... going to the bathroom" :D Taj Rendijev segment je primer razlike između dobre SP epizode i loše SP epizode. U lošoj epizodi prosto ne bi imali tu sporednu priču, nego bismo svo vreme gledali petlove kako igraju Magic: The Gathering, razvlačili bi taj jedan geg 20 minuta i prosto završili kad istekne vreme. Ovako je neuporedivo zabavnije za gledanje. +1 upravo ovo, nije bila epizoda sa jednom linijom, već nekoliko pričica koje su se preklopile, onaj stari dobri SP. Čak su se i murijaši solidno uklopili, podsjetilo me na epizodu "Cartman's incredible gift" kad onako hapse po redu, pa na kraju i Kartmenovu konkurenciju Meni je zapravo prvi šok i bio nakon što sam počeo da gledam to što sam ja po naslovu i očekivao nešto tipa Rendija (Cock magic) da bi ovi prvo prešaltali na perutninu a poslije kad su ubacili Rendija, duplo ludilo
November 26, 201410 yr Rekoše na ovom topiću mudri ljudi: svaka epizoda sa Rendijem je 20% bolja samo zbog toga. Amazingly. Randy nosi SP vec par sezona unazad. Ova je krojena za njega. Bog.
December 5, 201410 yr :o :o :oAuuuu jebote, kakva epizoda!!! :ziga: :ziga: :ziga:Hologrami su pobedili!!! :D a isprozivase i Pjudipaja :D Edited December 5, 201410 yr by Have_Fun
December 5, 201410 yr ma nije da se bas malo pojavljuje Rendizbunio si me bio pa sam pomislio da sam preskocio neku epizodu :)
December 5, 201410 yr lol, pogledao sam :D bice sledeca dobra, obecava Kad je krenuo na stejdzu da se vata za "klitoris" ocekivao sam da ce da krene sa cock-magijom :D pogotovo posto ju je Sheron pomenula pre toga
December 11, 201410 yr ovi. jebeno. nisu. normalni.gotova sezona... prebila je :ziga:ova dupla epizoda mi je bila apsolutno ludilo :D Edited December 11, 201410 yr by Have_Fun