Jump to content
IGNORED

South Park

martinj

Recommended Posts

Posted

miks lensa armstronga, pusi rajot i vatiliksa, spektakl.mada je ipak prosla epizoda za pibodija, emija, sta god vec da im se dodeljuje.

Posted (edited)

ahahahahahah"Obama Wins" kida :thumbup:mislim, ne moze da ne valja nesto gde se pojavljuje Morgan Frimen :lolol:

Edited by Have_Fun
Posted

a miki maus? mozda najbolja ove sezone. skratili su produkciju na par dana....tumblr_md5m4j7qIA1qernzno1_500.jpg

Posted

Ја увек умрем од смеха кад прича Мики Маус.Са друге стране, морам да приметим како време брзо пролази. Јеботе, као јуче да сам гледао епизоду са прошлих избора...

Posted
Са друге стране, морам да приметим како време брзо пролази. Јеботе, као јуче да сам гледао епизоду са прошлих избора...
Upravo. U glavi mi minijatura, jedino pojavljivanje Kartmena u toj epizodi, kako ide i valja televizore koje su ljudi izbacili...
  • 10 months later...
Posted

Počela je 17. sezona ko je propustio, sve po starom. :)Nova špica.

Posted
526923_10151695944332005_502883981_n.jpg"And that's when I masturbated to Game of Thrones.":D
Posted

Najjaci je bio Butters i njega ispovest sta je uradio sa slikom Jennifer Lawrence :lol:

• 2 weeks later...
Posted

za sada je super. prve dve epizode odlicne, world war zimmerman vec 'nako, mozda ima veze i sto nisam gledala wwz, i necu, pa moguce da nisam pohvatala bas sve fore. (najjace je bilo kad

a) mr. garrison objasnjava francusku revoluciju prepricavajuci jadnike :0.6: anne hathaway as fantine. hot? b) kartmen/bred pit krece u akciju "spasavanja sveta" ali prvo satima namesta friz, bira esarpu i sl. i kad c) zimmerman shvati da je upucao belog decaka pa ga brzinom svetlosti proglase krivim i pogube;

sve stand your ground fore pomalo prezvakane, imaju smisla ali mi nista na prvu loptu nije bilo smesno.... moram znaci opet da gledam)