June 8, 201113 yr hocesh da kazesh da to stoji tako dve decenije Не баш тако... испочетка није било оне флеке с леве стране.
October 3, 20231 yr 2 hours ago, Tpojka said: proistek'o 2 hours ago, Tpojka said: 'ladio 1 hour ago, Tpojka said: il' trlj'o 1 hour ago, Tpojka said: k'o l' 46 minutes ago, Tpojka said: l' il' 33 minutes ago, Tpojka said: l' il' il' 13 minutes ago, Tpojka said: il' il' Al' zvuč'o l' il' sankcionis'o meni ovo carsko pisanje skroz, sreca da rahmetl pace nije ovde - mislim da ne bi preživeo samo napred
October 3, 20231 yr Just now, Tpojka said: Govorim nepravilno i pišem pravilno. Tako je kako je. br'te od ovog' ne mož' pravilnije moja učiteljica srpskog u osnovnoj školi jelena filipović bi te držala na tabli po ceo čas kao pozitivan primer
October 8, 20231 yr On 3.10.2023. at 21:00, Tpojka said: Govorim nepravilno i pišem pravilno. Tako je kako je. Ne baš sasvim. Iz pravopisa:
October 8, 20231 yr ovo mi je baš ekstremno, da se piše došo, debo, kako to može da bude pravilno za razliku od npr "s poštovanjem" i "s obzirom", to i zvuči i izgleda ispravno, bez apostrofa mada tu ima i drugi ekstrem, komentator Višković koji na silu hoće da zvuči pravilno pa govori "sa obzirom"
October 8, 20231 yr Važeći iz 2010. U tvoje i moje doba je bio aktuelan onaj iz 1960. pa evo i iz njega. Tačka 3.
October 8, 20231 yr 7 minutes ago, Tpojka said: To se nisam nadô. Moraš i potpis da promeniš - Thanos, donṫ hesitate!
October 8, 20231 yr Samo sam ceo život pisô pogrešno. (Sreća pa retko koristim sažimanja - posebno ne u oficijelnoj korespondenciji).
October 9, 20231 yr 20 hours ago, levi said: za razliku od npr "s poštovanjem" i "s obzirom", to i zvuči i izgleda ispravno, bez apostrofa Kod s ne postoji apsotrof i bila bi greška ako bi se stavio