Jump to content

Hard n' heavy department

Featured Replies

Neprocenljiva reakcija.

• Replies 2k
  • Views 97k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Možda mi izađe iz glave ako podelim s vama      

• Dynamo Festival 98 - Secam se da je karta za tri dana (petak-nedelja) bila jedva 100 DM, nosio sam zutu Sepultura majicu, i tu i tamo se vidim.... Sound of Presevernace jos nije bio izdat, i svirali s

• Kad mi je sin prvi put rekao u kolima "pusti onog čiku što NE vrišti" - znala sam da Dikinsona treba da zameni Di'Anno. Killers indeed       

Posted Images

Šta bi tek rekla da je čula Čaka :lolol:

I naravno da je i ova reagovala na Jinjer, to ih sve baš uhvati nespremne:

Ma daj, svi ti reaction video-i su fejk. 

Nisam siguran. Na primer, ona dvojica Lost in Vegas su bili baš dobri, ne znam da li su i dalje, pošto ih nisam gledao nekoliko godina. Njihova reakcija na Master of Puppets je delovala stvarno iskreno, recimo.

Edited by napadaj

Fernanda ladno na desnoj šaci ima istetoviran amblem Slejera. Drago mi je da ih ovi mlađi metalci nisu zaboravili. 

On 12. 6. 2023. at 11:10, napadaj said:

Nisam siguran. Na primer, ona dvojica Lost in Vegas su bili baš dobri, ne znam da li su i dalje, pošto ih nisam gledao nekoliko godina. Njihova reakcija na Master of Puppets je delovala stvarno iskreno, recimo.

U ovom od Dzudasprist kaze tik pred solo nesto tipa "pre nego sto predjemo na ovaj super kul solo" - implicira da je ona to sve vec slusala pre?

U tim klipovima je bukvalno sve iscenirano, nema nikakve spontanosti.