napadaj Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 I naravno da je i ova reagovala na Jinjer, to ih sve baš uhvati nespremne: 1
napadaj Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 (edited) Nisam siguran. Na primer, ona dvojica Lost in Vegas su bili baš dobri, ne znam da li su i dalje, pošto ih nisam gledao nekoliko godina. Njihova reakcija na Master of Puppets je delovala stvarno iskreno, recimo. Edited June 12, 2023 by napadaj
Kreator Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Fernanda ladno na desnoj šaci ima istetoviran amblem Slejera. Drago mi je da ih ovi mlađi metalci nisu zaboravili.
I*m with the pilots Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 On 12. 6. 2023. at 13:10, napadaj said: Nisam siguran. Na primer, ona dvojica Lost in Vegas su bili baš dobri, ne znam da li su i dalje, pošto ih nisam gledao nekoliko godina. Njihova reakcija na Master of Puppets je delovala stvarno iskreno, recimo. U ovom od Dzudasprist kaze tik pred solo nesto tipa "pre nego sto predjemo na ovaj super kul solo" - implicira da je ona to sve vec slusala pre?
ragasto Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 U tim klipovima je bukvalno sve iscenirano, nema nikakve spontanosti.
Recommended Posts