Willow Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Odličan novi Cattle Decapitation, poslednjih dana prilično često mi ide na ripit dok radim.
napadaj Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Meni onako, kao B strane prethodna tri albuma. Daleko od toga da je loš, samo me ne radi mnogo. Nightmarer je do jaja, zvuči kao da Meshuggah svira death metal.
Willow Posted May 31, 2023 Posted May 31, 2023 Pre neki dan u Ljubljani krenula nova turneja ("The Future Past Tour") Mejdena. Ima par prijatnih iznenađenja u set listi . Odslušao na youtube-u ceo koncert u Ljubljani i baš sam zadovoljan kako bend zvuči. Ok, ima grešaka itd., ali matorci praše za sve pare. Žao mi je što neće ove godine svirati u Beogradu, baš bi bilo lepo ponovo ih videti i čuti. Spoiler 1
autsajder Posted June 6, 2023 Posted June 6, 2023 Ma vidi ti te Sisterse Volim kada bend napravi stilski netipičan izlet, bravo Mile. Endorama je uber zanimljiv album. To je onaj period devedesetih kada su metalci krenuli da zaslađuju svoje ekstremističke stavove pod uticajem znamo koga. Uz ovo mi sad fino ide recimo: Pa jedan kaver, bolji od poznatije Goustove verzije, jer je Hansen ovo srčanije otpjevao: I naravno šampioni rastopljenog metala: Svi su se u međuvremenu vratili manje ili mnogo tvrđem zvuku, ali ova ekskurzija je za veliki respekt. 2
ragasto Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Ubica Steve Di Gorgio. Još jedna dimenzija ove pesme, bez solo gitare. 1
napadaj Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 @autsajder Ima lep ovogodišnji album benda Nika Holmsa i Grega Mekintoša, već iz imena je jasno kako zvuči: 1
Ratamahatta Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Izgubljeni paradajz je bio skroz kul u toj Depeche Mode fazi 1
Kreator Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 (edited) Odličan Bloodbath. Edited June 10, 2023 by BlackGeorge
Kreator Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 Vidi ovu Fernandu, ko da je Kronoseva ćerka. Isti nastup.
Kreator Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 (edited) Podseća na Carcass... Edited June 10, 2023 by BlackGeorge
Recommended Posts