ToniAdams Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 e ovo je biznismen! jos ako je podelio vizitke! https://insajder.net/sr/sajt/vazno/21101/Komisija-istražuje-slučaj-sveštenika-koji-je-izašao-iz-kovid-bolnice-zbog-sahrane-mitropolita-Amfilohija.htm
morgana Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) patrijarh koronizovan. mislim ja sam za ravnotezu duhovnog i svetovnog, mogao bi i vucic. Edited November 4, 2020 by morgana
namenski Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Danas mi promak'o i Joanikije, onaj niksicki... Ili sam pogresno cuo?
djeneralche Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) Quote Advokat i član pravnog tima Mitropilije crnogorsko primorske Dragan Šoć izjavio je da je već poznat naslednik preminulog mitropolita Amfilohija, da je to episkog Joanikije, i odbacio mogućnost da Sinod Srpske pravoslavne crkve postavi nekog drugog. Ovo ko Quote Oni kao hoće da se otcjepljuju, a mi im kao ne damo Edited November 4, 2020 by djeneralche
Kundera Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 52 minutes ago, morgana said: navodno upala pluca Patrijarh ili Joanikije? Vucic je ocito imun, inace bi 30 puta crko do sad. 1
milfisland Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Crni humor, ali izgleda da je podmlađivanje vrha SPC poslednji Amfilohijev legacy kako je krenulo... Samo me čudi što ne odu u čudotvorne manastire na iscjeljenje, nego odmah u bolnicu https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/935829/novosti-saznaju-ovo-trenutno-stanje-patrijarha-irineja
đorđe geprat Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 videh da je još jedan profesor sa bogoslovskog ostao bez angažmana. nije dobio blagoslov. ko ubaci bogoslovski u BU? grešna mu duša.
James Marshall Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Ovaj je još i vladika, to je taj njihov interni sukob koji traje već godinama.
salerokada Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 A u stvari je sada najinteresantnije to što je izgleda umro juče. Svaka čast Vučiću, od svega napravi cirkus i rialiti.
Hamlet Strašni Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Ja sam od njegovog jednog rodjaka čuo da je umro juče.
radisa Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Ma u Srbiji ne može ni da se umre dok Vučić ne dozvoli... To što je Bog pozvao Irineja, nije dovoljno, mora Vičić da odobri... 1
Recommended Posts