Frank Pembleton Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Valjda render, nemam pojma :) Ali realno i jeste to se žurilo za Teslu al ovi tvoji nisu dali ;)... ....shit has hit the fan...
levi Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 A šta će im uopšte katakombe kad oni streme ka nebesima? Ili prave odstupnicu i na drugu stranu, za svaki slučaj
Meazza Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 (edited) Ako im pogledas dresove, shvatices da oduvek igraju za tu drugu stranu... Edited September 29, 2016 by IndridCold
Lord Protector Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 (edited) jel ovo render ili stvarno? ili hocete da kazete da su prvo zavrshili katakombu? mislim, iskusno nije render, završeno je, to je crkva i kripta ispod nivoa zemlje gde će sahranjivati patrijarsi. Nisam bio, supruga je bila, totalno neprimereno i luksuzno, mermer i pozlata na granici kiča. Bila je pre mesec dana i došla je kući prilično ljuta videvši sav taj raskoš. Edited September 29, 2016 by slow
Frank Pembleton Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 nije render, završeno je, to je crkva i kripta ispod nivoa zemlje gde će sahranjivati patrijarsi. Nisam bio, supruga je bila, totalno neprimereno i luksuzno, mermer i pozlata na granici kiča.Auuu Jbm ti...
pbg12345 Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 nije render, završeno je, to je crkva i kripta ispod nivoa zemlje gde će sahranjivati patrijarsi. Nisam bio, supruga je bila, totalno neprimereno i luksuzno, mermer i pozlata na granici kiča. Bila je pre mesec dana i došla je kući prilično ljuta videvši sav taj raskoš. srbijo matero a supruga isla sluzbeno nesto ili moze da udje ko god? naplacuju ulaz?
Meazza Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 (edited) I za to su isli svi oni prilozi. Za odaje Inner Party members. Ne mogu da kazem da mi nije iznimno drago. Edited September 29, 2016 by IndridCold
Lord Protector Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 (edited) srbijo matero a supruga isla sluzbeno nesto ili moze da udje ko god? naplacuju ulaz? Nije službeno, ona je IT Bilo je neko predavanje, izložba ... mislim da ne može da se uđe slobodno kao u Hram, treba da se prijaviš pre...ona je imala pozivnicu za taj događaj Edited September 29, 2016 by slow
gospa buba Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 A šta će im uopšte katakombe kad oni streme ka nebesima? Ili prave odstupnicu i na drugu stranu, za svaki slučaj ajebemliga, rishcani, lavovi, znash kako to ide. a istorija ciklichno taj hram je nash kraj, losh znak. kad ga zavrshe, nas vishe nece biti. nije da proshlost ne belezi takve poduhvate ^_^
ToniAdams Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Meni se baš svidja, nekako je glamurozno, tako zamišljam cecinu kuću :(
Dagmar Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 taj hram je nash kraj, losh znak. kad ga zavrshe, nas vishe nece biti. nije da proshlost ne belezi takve poduhvate ^_^ brate bubo, ovo ko neki poetski hella
nera Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 brate bubo, ovo ko neki poetski hella Mene asociralo na kucu iz 100 godina samoce :D
gospa buba Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 brate bubo, ovo ko neki poetski hella brate dagmare svaki hela je poetski ^_^
Recommended Posts