Jump to content
IGNORED

Kesić i Njuz vs Vučić i poskoci

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

Bilo kako bilo, meni je nejasna ta poruka.

Posted

okej ovo je služba, izvođaći su isti navijači koji su na vračaru vodili kampanju za ratka mladića

namerno ne navodim ime kluba da ne bi patkometrisali, zna se ko duži vračar za prljave radove.

evo na mestu murala mladiću grafita protiv kesića, ista ekipa

Grafiti-Zoran-Kesic-4-e1735654713809-100

• +1 1
  • Haha 1
Posted
5 hours ago, msv said:

Nastupao je u Sarajevu za dan žalosti posle pada nadstrešnice, to je citat iz standup-a

I to je ono šta su potegli navijači CZ kada ih je isprozivao u jednoj od emisija na temu protesta i svega. Ovo je njihovo delo, mislim da je to pominjao i onaj cigan Marko Dražić.

• +1 2
  • -1 2
Posted (edited)

mogu ja sutra da ti okacim isto to na sta aludiras, ali uz dodatak nekih nejasnih™, koji se uglavnom oglasavaju po fasadama crvenom bojom, i sa jasnim pecatom.

a na tom mestu je vec postojao grafit, poput ovog iz tvog posta, uz dodatak ustasa, izdajnik i sl.

ali, da, nismo ovde da patkometrisemo, niti da prihvatimo bujakinu sumnju da to mozda nije sns (wtf?!?)

Edited by holden kolfild
@gazza
  • Tužno 1
Posted

@holden kolfild

navijači su vrlo teritorijalni, bukvalno do nivoa ovog zida u njegoševoj. zna se čiji je.

a u njegoševoj na par mesta gde nisu stensili nego grafiti sprejem imaš ispisanu prvo navijačku rečenicu pa onda ovo o kesiću. 

naravno, svako može verovati u ono što želi, pa i ti.

Posted (edited)

govorim o zvezdara-palilula granici, prvo se pojavila ova bljuvotina istrgnuta iz kontexta, a onda dodati epiteti.

prolazim tuda svakog dana. i tako sve do centra. ivo lole ribara, takodje (znas i sam ciji je kraj), pa do terazijskog tunela.

izvinjavam se ako pogresno citam ono tvoje (blizu sam ziveo i pretpostavio sam da na to ciljas), ali, ovo su zajebane poruke.

uopste nije navijacka stvar.

meni je upis na ovu temu bukvalno zbog ovog bujakinog nekakvog nerazumevanja.

jeste, kurac, nejasno je i mozda nije sns.

Edited by holden kolfild
Posted
18 minutes ago, copkillah said:

I to je ono šta su potegli navijači CZ kada ih je isprozivao u jednoj od emisija na temu protesta i svega. Ovo je njihovo delo, mislim da je to pominjao i onaj cigan Marko Dražić.

Jeste njihovo maslo, pre neki dan mi reče drugar koji je u jednoj od ciganskih grupa. Zato i jeste ispisano na toliko mesta.

Posted (edited)

ma dobro pusti bujaku

i ja mislim da ovo nije na liniji 2 kluba 

nego da je neko dobio zadatak da odradi i sad to izgleda ovako u mom kraju

verovatno negde drugde na teritoriji koju duže drugi, recimo donji dorćol, ima radovi druge strane

ponavljam nisam hteo da patkometrišem i nisam bio eksplicitan

Edited by Eleniko
  • Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
6 minutes ago, napadaj said:

Jeste njihovo maslo, pre neki dan mi reče drugar koji je u jednoj od ciganskih grupa. Zato i jeste ispisano na toliko mesta.

Pa da, ionako se stalno hvale organizacijom™, a ovim grafitima i stensilima je pokriven bukvalno ceo širi centar, na previše lokacija.

• +1 1
Posted
10 minutes ago, napadaj said:

a evo kako je počelo

početak

• +1 2
Posted
42 minutes ago, copkillah said:

Ako su navijači onda su grobosi ovo uradili 1/1, na mestu murala Ratka Mladića su stavili grafit, a to je GTR umetnost.

• -1 1
  • Tužno 1
Posted
1 minute ago, booyaka said:

Ako su navijači onda su grobosi ovo uradili 1/1, na mestu murala Ratka Mladića su stavili grafit, a to je GTR umetnost.

14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

a evo kako je počelo

početak

bujaka ispao bujaka, po običaju

• +1 3
Posted

Kaže nije za sportić

• -1 1
Posted
1 minute ago, copkillah said:

bujaka ispao bujaka, po običaju

Da, baš bi iznosio nešto javno protiv njega a posle toga pisao grafite

Logika 0

Terzić je komentarisao jer je Kesić cigan, i još trenirao fudbal

Tako da je sasvim verovatno da su ovo grobosi uradili, a ne odbacujem mogućnost da je SNS šljam to uradio, mada između to dvoje treba staviti znak jednakosti

• Haha 1
Posted

cekaj, jel su grobosi, ili ti je nejasna sasvim ta poruka ili ne mora da znaci da ovi grafiti dolaze od sns ekipe?

saberi se, bujaka.

• Haha 1