kralj Posted January 3 Posted January 3 I to loša zloupotreba. Da sam ovu čuo sa ovakvim motivacionim govorom, bežao bih od fakulteta koliko me noge nose. 2
3opge Posted January 3 Posted January 3 sta je ovde tacno zloupotreba dece? osim ako ne mislite na to sto su deca masivno nasminkana i sa perikama. 1
Dsnake Posted January 14 Posted January 14 https://www.danas.rs/vesti/drustvo/zbog-ispisivanja-pretecih-grafita-i-krivicne-prijave-voditelja-pozvalo-tuzilastvo-na-razgovor-jasan-politicki-potpis-u-kampanji-protiv-kesica/ Meni je i dalje neverovatno da neko smisli, organizuje i plati ovo. 1
Eleniko Posted January 14 Posted January 14 šta znače ovi silni grafiti tj stensili show must go on po njegoševoj, verovatno je svuda po gradu jebo ti taj uradak na ulici ako nije samopodrazumevajući da moram da pitam ovde
duda Posted January 14 Posted January 14 (edited) 6 minutes ago, Eleniko said: šta znače ovi silni grafiti tj stensili show must go on po njegoševoj, verovatno je svuda po gradu jebo ti taj uradak na ulici ako nije samopodrazumevajući da moram da pitam ovde kad ti ne znaš., tek ne znaju ni njihovi, potpuno im je ovo promašeno naravno, nije promašeno u napravljenoj šteti, al tu su već majstori ed. ja nisam gledala tu emisiju u kojoj je Kesić ispalio to show must go on, neko drugi će ti bolje objasniti, ali svakako su promenili kontekst @Eleniko Edited January 14 by duda
msv Posted January 14 Posted January 14 1 hour ago, Eleniko said: šta znače ovi silni grafiti tj stensili show must go on po njegoševoj, verovatno je svuda po gradu jebo ti taj uradak na ulici ako nije samopodrazumevajući da moram da pitam ovde Nastupao je u Sarajevu za dan žalosti posle pada nadstrešnice, to je citat iz standup-a 1
booyaka Posted January 14 Posted January 14 Onda i ne mora da znači da ovi grafiti dolaze od SNS ekipe 2
Eleniko Posted January 14 Posted January 14 Just now, msv said: Ko sem njih ima logistiku i motiv da prežvrlja ceo grad? i dozvolu 5
booyaka Posted January 14 Posted January 14 3 minutes ago, msv said: Ko sem njih ima logistiku i motiv da prežvrlja ceo grad? Logistika? 10 sprejeva i dve ekipe od dva člana i za tri, četiri dana mogu da ispišu ceo grad. 1
booyaka Posted January 14 Posted January 14 4 minutes ago, Eleniko said: i dozvolu Koja dozvola? Svi lepe plakate/crtaju grafite posle ponoći do 5 ujutru.
Eleniko Posted January 14 Posted January 14 Just now, booyaka said: Koja dozvola? Svi lepe plakate/crtaju grafite posle ponoći do 5 ujutru. a bre, dozvola da iz prvog haustora ne izađe ekipa navijača sa štanglama i ne rastavi te od života barem ovde u njegoševoj, ovde se nije dalo ni na mjural ratka mladića 3 1
msv Posted January 14 Posted January 14 Šta je teško, čovek od 2 metra i 100 kila sam iscrta sve te grafite sa dva prsta
Recommended Posts