September 6, 201311 yr Da živim još 100 života mislim da ne bih pročitao nešto ovako glupo i zaslepljeno. Onu nerazvijenu, gladnu, seosku, nepismenu, neobrazovanu, zaostalu kraljevinu su komunisti vratili par vekova unazad? Verovatno mirom, industrijom, zdravstvom, školama, kulturom i standardom. Mamicu im crvenu.Da živiš još 100 života ne bi shvatio šta sam napisao. U tome je problem.
September 6, 201311 yr Slow pokušava da kaže da smo i pre 1945. imali istinu pred sobom, ali nismo mogli da je spoznamo, niti da slušamo umne SRBE!!! :(
September 30, 201311 yr Ali niko ništa, Tito ništa, ali ni Đoko, ni izvini družetitio, nego aupičkumaterinu.
September 30, 201311 yr Mene čudi limarija na kadilaku, da su vrata tako savitljiva da se lepo zatvore čak i sa prstima u sendviču. Američka tehnologija bato.
September 30, 201311 yr Tooo bre, nikad dosta kredibilnih četničkih autora iz Srpske reči, finansiranih državnim parama
September 30, 201311 yr Iščitao prvih 100ak strana, KN prati dokumenta i iskaze, nema vidne kritike niti posebnih autorovih stavova o temi.
September 30, 201311 yr Kada ćemo saznati nešto o Trojkama, instrumentu koji je koristila druga strana a koja je bila pandan OZNi?