giuseppe Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 4 hours ago, slepa živana said: jel sviraju nešto iz opusa pop cycle? Nažalost, nikad, iako sam xy puta tražio svašta odatle Najbliže je 'Staklo', to je iz Popcycle vremena i sviraju uvek. Imam dve emisije o Popcycle iz devedesetih na share, sviraju live, prilično je krupan video, mada konvertovani VHS. Ako nekom treba, neka cima 2
Nikodije Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 (edited) ... Edited October 27, 2023 by Nikodije
giuseppe Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Živana i ja bili na Rebelima u Elektropioniru, bilo famozno Lažem, našli se posle svirke i popričali dva minuta, ali i to se računa. Mnogo, mnogo predivan bend, pogotovo uživo. RBL ftw 2
klimt Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Zadužbina Milan Mladenović, ove 2023. godine, godišnjicu odlaska muzičara Milana Mladenovića obeležila je objavljivanjem restaurisanog spota za pesmu ,,Oči boje meda“ grupe EKV. 3
I*m with the pilots Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 19 minutes ago, Klara said: Nadji onu verziju da koncerta Zagreb gori, najbolja je 1
wayfaring stranger Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 11 hours ago, I*m with the pilots said: Nadji onu verziju da koncerta Zagreb gori, najbolja je 1
wayfaring stranger Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 1 minute ago, slepa živana said: ljudi! vaskrso darko! Jeste, u ovom spotu zvuci kao pokojni Toza. 1
Stela Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Sinoc je na RTS1 bio dokumentarac o Kralju Cacka, Zemlja nije moj dom se zove. Nemam komentar kakav je film, jer nisam stigla da pogledam, ali planiram ovih dana , pa mozda jos nekog zanima. 1
Recommended Posts