Jump to content
IGNORED

Domaci bendovi

sherman

Recommended Posts

heh, pa ne glumim žrtvu, niti piaricu bendova, i jasno mi je zašto se nekome nešto ne dopada i treba tako da bude.. nego iste mete isto rastojanje...
ja bih samo bio nezimerno srecan da neko napise koju rec o necemu sto mu se bar malo svidja.

eo:Concrete Worms - Jebu keve, strani bend iz BG-Mladenovca (ne zato sto sam ja iz Vojvodine)Hitman - Tako treba da zvuci to sto sviraju!Autopark - Tako treba da zvuci to sto sviraju a vremenom sve vise kontaju da se valja i oko teksta potruditi i da ne mora biti repetitivno ponavljanje nekog govneta od kojeg je normalnog coveka blam. Jedini studencki bend koji napreduje. Eva Braun - Dobar bend, dobre pesme. Lepa mjuza. Slusali dobru muziku i napravili dobru muziku. Upali u studencku ekipu pa ih okruzenje neminovno ogovnatalo. UDRITE SAD!!!Ringispil - Ska bend koji pravi odlicne koncerte. Pravilno skontali celu stvar...Unison - ovde samo zato da bih dobio povratnu pohvalu.Da pokazem zanrovsku sirinu...EDIT:Vite, paste, glete...Forum sluzi da se RASPRAVLJA a ne da se svako krije iza svog cuvenog prava za sopstveno misljenje. Daj misljenje pa ga brani, menjaj... radi sta hoces... Nema zvanicne politike voljenja/ne voljenja... Ni sa kim se ne slazem skroz osim sa samim sobom a taj mi ide na kurac!

Edited by Mp40
eo:Concrete Worms - Jebu keve, strani bend iz BG-Mladenovca (ne zato sto sam ja iz Vojvodine)Hitman - Tako treba da zvuci to sto sviraju!Autopark - Tako treba da zvuci to sto sviraju a vremenom sve vise kontaju da se valja i oko teksta potruditi i da ne mora biti repetitivno ponavljanje nekog govneta od kojeg je normalnog coveka blam. Jedini studencki bend koji napreduje. Eva Braun - Dobar bend, dobre pesme. Lepa mjuza. Slusali dobru muziku i napravili dobru muziku. Upali u studencku ekipu pa ih okruzenje neminovno ogovnatalo. UDRITE SAD!!!Ringispil - Ska bend koji pravi odlicne koncerte. Pravilno skontali celu stvar...Unison - ovde samo zato da bih dobio povratnu pohvalu.Da pokazem zanrovsku sirinu...EDIT:Vite, paste, glete...Forum sluzi da se RASPRAVLJA a ne da se svako krije iza svog cuvenog prava za sopstveno misljenje. Daj misljenje pa ga brani, menjaj... radi sta hoces... Nema zvanicne politike voljenja/ne voljenja... Ni sa kim se ne slazem skroz osim sa samim sobom a taj mi ide na kurac!
hej, mene samo nervira ustaljena praksa podjebavanja jarbola, dalibora, repetitora, goribora itd. iako i sama to ponekad činim. danas je bilo umri muški na popboks forumu povodom nove srpske scene, a tako je i svakodnevno na komentarima na sajtu. popboks to možda jeste zaslužio, ali nismo mi, zaludni čitaoci.ono što ja volim u poslednje vreme:1) petrol - besprekorna svirka, talas uživanja na nastupima, tekstovi tu i tamo, više tamo, ali nisu ni za bacanje2) klopka za pionira - ranije zbog angažovanih tekstova, sa poslednjim albumom najviše zbog supersavremenog i zabavnog muzičkog dela3) repetitor možda ne nudi ništa novo i epohalno na polju muzike, a i tekstova, ali retko ko ih može sustići u energičnosti živog nastupa4) štutgart online jer su jednostavni i efektni i zato što su ljudi5) grupa kao takva možda može i najviše da ponudi (da se razumemo, prvo sam zavolela muziku koju pravi, a posle čoveka), samo da više idu u neku garažu, indie, dobri postpank, a manje da postaju drugi album parafa ili pekinške patke6) cut self not dobro sviraju, tako nešto nedostaje, ali i tu nešto malo nedostaje...slušala sam i albume ove godine, više nego ranije, trudila da preslušam i nešto što ne bih, i čak su mi neki najiritantniji autori postali dragi, recimo drugi album bo, hahaha. čak mi je album nežnog dalibora jako dobar, ali ja to jednostavno ne volim. novi prezir ima dobrih pesama, od ranije ih volim uživo. jarbole sam ranije mnogo volela, sad mi muž ne da. ima tu još sigurno :) . idem često na koncerte, pa preživim svašta, nešto ne preživim pa izađem. ranije sam mnogo češće pohodila punk/hc svirke, ali nikad nisam bila pankerka. Edited by tazza
ja volim seku
ugojila se pa je sad volim malo manje.mp, slažem se, svako brani svoje mišljenje. meni se nijedan bend sa tvog spiska ne sviđa. za neke od njih mogu da kažem da su kvalitetni, a ostale nisam dovoljno slušao da bih išta konkretno mogao da kažem.evu braun mećem u isti koš sa ostalim vojvopopom, koji me uopšte ne dotiče.
čak su mi neki najiritantniji autori postali dragi, recimo drugi album bo, hahaha. čak mi je album nežnog dalibora jako dobar, ...novi prezir ima dobrih pesama...jarbole sam ranije mnogo volela, sad mi muž ne da.
Dobro, necemo preterivati. Sloboda govora i misljenja se ne odnosi na Bo i ostale navedene...Tvoj je muz dobar covek. Edited by Mp40
Autopark - Tako treba da zvuci to sto sviraju a vremenom sve vise kontaju da se valja i oko teksta potruditi...
:isuse:moje kosti više nisu mojesve nekako puca i lomi senekako? :lol: nekako! angry.gif nekako... :isuse:
:isuse:moje kosti više nisu mojesve nekako puca i lomi senekako? :lol: nekako! angry.gif nekako... :isuse:
Ja ih pratim iz prikrajka od "na ivici" i radujem se i makar malom pomaku. Opet, ova nova stvar ima super muziku. Lici na Idlewild!Ma, tako mi treba kad napustam NO COMPROMISE with students politiku... Eto na sta sam spao...
2) klopka za pionira - ranije zbog angažovanih tekstova, sa poslednjim albumom najviše zbog supersavremenog i zabavnog muzičkog dela.
+1Men je to najbolji domaci projekt s tog 'socioloskog' aspekta.