April 9, 20223 yr 20 minutes ago, James Marshall said: Mislim da je i pjevačica prestala da bude član benda nakon što je prestala da duva pjevaču.
April 9, 20223 yr Toma se okreće... od sreće, Marli izneverovo, A Kovid u transu: "Brate Sarse, de me nađe?!" Edited April 9, 20223 yr by klimt
April 9, 20223 yr 10 hours ago, sherman said: moja pesma za sars svi u komentare da napisete koji je sherman car ili nesto u tom stilu kome se ne svidja, neka komotno odjebe procitao sam sve komentare, ni u jednom ne pise da je sheman car, niti bilo sta slicno.
April 9, 20223 yr Author 20 minutes ago, Joe D said: procitao sam sve komentare, ni u jednom ne pise da je sheman car, niti bilo sta slicno. mozda zato sto se stice blagi dojam da se nikom odavde ne svidja pesma!?
April 9, 20223 yr 10 hours ago, sherman said: moja pesma za sars svi u komentare da napisete koji je sherman car ili nesto u tom stilu kome se ne svidja, neka komotno odjebe Bravo Shermane, prevedi to na engleski i ponudi raspalom UB40 da povrate slavu
April 9, 20223 yr Author 2 minutes ago, Lancia said: Bravo Shermane, prevedi to na engleski i ponudi raspalom UB40 da povrate slavu hvala lancia, znao sam da ces mi jedini razumeti mislim da tetka od gitariste ub40 zivi u borci, pa cu je smarati kad se sretnemo na pijaci
April 14, 20223 yr 4 hours ago, Filozof manijak said: Pustiću ovo kevi da mi prevede Zna keva original, nemoj se brukaš