slepa živana Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 20 minutes ago, James Marshall said: Mislim da je i pjevačica prestala da bude član benda nakon što je prestala da duva pjevaču. 1
klimt Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 (edited) Toma se okreće... od sreće, Marli izneverovo, A Kovid u transu: "Brate Sarse, de me nađe?!" Edited April 9, 2022 by klimt 1
Filozof manijak Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Šta vam je, kao da ste se svi buđavog lepca najel?
Joe D Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 10 hours ago, sherman said: moja pesma za sars svi u komentare da napisete koji je sherman car ili nesto u tom stilu kome se ne svidja, neka komotno odjebe procitao sam sve komentare, ni u jednom ne pise da je sheman car, niti bilo sta slicno. 1
sherman Posted April 9, 2022 Author Posted April 9, 2022 20 minutes ago, Joe D said: procitao sam sve komentare, ni u jednom ne pise da je sheman car, niti bilo sta slicno. mozda zato sto se stice blagi dojam da se nikom odavde ne svidja pesma!?
Lancia Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 10 hours ago, sherman said: moja pesma za sars svi u komentare da napisete koji je sherman car ili nesto u tom stilu kome se ne svidja, neka komotno odjebe Bravo Shermane, prevedi to na engleski i ponudi raspalom UB40 da povrate slavu 1 1
sherman Posted April 9, 2022 Author Posted April 9, 2022 2 minutes ago, Lancia said: Bravo Shermane, prevedi to na engleski i ponudi raspalom UB40 da povrate slavu hvala lancia, znao sam da ces mi jedini razumeti mislim da tetka od gitariste ub40 zivi u borci, pa cu je smarati kad se sretnemo na pijaci 1 3
Filozof manijak Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Pozovi tetku na čaj: You be for tea? Sam ću izaći, hvala
vladavsnarod Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 4 hours ago, Filozof manijak said: Pustiću ovo kevi da mi prevede Zna keva original, nemoj se brukaš
vladavsnarod Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 To ti kažem... pusti original, sipaj rakiju 1
Recommended Posts