Filozof manijak Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Moja prva Gitarijada Bjesovi sa dva vokala
vladavsnarod Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 13 minutes ago, Filozof manijak said: Moja prva Gitarijada Bjesovi sa dva vokala Jel si ukacio Dzukele?
Svarog Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 15 minutes ago, Milošica said: Kakva vam je ovo muzika šta je ovo Napusti sahranu!!!
Filozof manijak Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Jesam, secam se da su bili previse pank za moj tadasnji ukus. 1
Reaktor Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 29 minutes ago, slepa živana said: gde mi živimo nije život sve što teče 1
Svarog Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 kad smo kod toga gde živimo... i na šta to liči... i šta smo sve prošli... setio sam se nedavno smederevskog benda Bioskop. oni su krajem 90ih izbacili jedan album. i to za požarevački radio Boom 93. sa albuma je odskočila jedna pesma, jedina za koju su i snimili spot, a koja se narednih godina redovno vrtela na protestima. nije baš prijatan spot za gledanje. budi neka mučna sećanja. pesma je odlična i godinama joj se vraćam. Shomy Woodman je nastavio da izbacuje neke singlove tu i tamo. video sam ove godine da se pojavio na Novoj Super Listi na tv Nova, ima pesmu sa Džonijem Buletom. tekst još iz 2008. godine: http://www.urbanbug.net/magazin/vest/shomy-woodman-muzika-ponovo-svira-u-mojoj-glavi 3 1
Lezilebovich Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Uh, kakvo podsecanje... laku noc hipnotisani prijatelji... hvala svaroze !!! 2
vladavsnarod Posted November 27, 2021 Posted November 27, 2021 11 hours ago, slepa živana said: gde mi živimo 1
wayfaring stranger Posted November 27, 2021 Posted November 27, 2021 @vladavsnarod sta ti je ovo trebalo? Zar nakon evociranja sjajnih uspomena iz devedesetih (ja odusevljen liveom Holllywood Rabotnika) da nas olupas ovakvim krsem. 1
vladavsnarod Posted November 27, 2021 Posted November 27, 2021 Pardoniram se sto kvarim niz... Ocekivao sam da ce @slepa živana da objasni kako ni Bajaga nije uspeo da doda na kvalitetu. Evo za dalje lozenje:
mozzer Posted November 27, 2021 Posted November 27, 2021 57 minutes ago, wayfaring stranger said: @vladavsnarod sta ti je ovo trebalo? Zar nakon evociranja sjajnih uspomena iz devedesetih (ja odusevljen liveom Holllywood Rabotnika) da nas olupas ovakvim krsem. Hollywood Rabotnik... ijaooo.... Legendarno... Tacna majstor 1
Recommended Posts