Reaktor Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 ako će ti biti lakše, evo sad slušam i sviđa mi se. a što se braće tiče, jedan se upokojio 2006.
slepa živana Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 5 minutes ago, vladavsnarod said: Ja zamisljam kako mu je neko slomio naocare.
sherman Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 6 minutes ago, Reaktor said: ako će ti biti lakše, evo sad slušam i sviđa mi se. a što se braće tiče, jedan se upokojio 2006. ups, izvinjavam se
maheem Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 7 hours ago, wayfaring stranger said: Da li je to isti Kekec koji izvodi Kada svrake bulje u mene? Meni je ovo sjajno, samo mi se vokal nikako ne uklapa. Svirka odlicna, tekst "odgovarajuci", ali vokal, bas ubija dozivljaj. Bas me interesuje kako ce to ubuduce da zvuci. Ovo obecava. Mislim da je u produkciji problem, tj. u dogovoru sa saradnicima kako to treba da zvuči u studiju. Siguran sam da će nam se više svideti u njegovim live izvedbama. 2 hours ago, sherman said: jbt jel moguce da su se i braca vranesevic pokrabasila!? ko braca iz oazis-a, ne govore od tipa drugog albuma ovo mi neko pustio pre nekog vremena, i imam vrlo kontradiktorne utiske. mrzim ovakvu muziku i ovakve likove, al mi je ova pesma do jaja i sramota me je zbog toga. https://www.youtube.com/watch?v=TZxM2m5CLNk Super je ovo samo da nema te gitsre, mnogo bi bolje zvucalo u nekom atmosfericnom synth aranžmanu, da više vuče na elektro
I*m with the pilots Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 (edited) On 15.10.2019. at 1:50, Skyhighatrist said: Odlično! Evo nove pesme: https://tapan.bandcamp.com/track/domorim DOMORIM / to get some rest / - is a mirror reflection of turbulent times we all live in. Some of Belgrade's finest musicians are on this one: Jamal Al Kiswani - sax Vukašin Đelić Woo – guitar Pavle Popov – hammond, double bass Fedja Franklin – drums Nebojša Bogdanović - electronics Goran SImonoski - electronics With every purchase of the track you get a download link for this lovely print (50x50), made by our dear friend Marko Vuleta-Djukanov (@floating_bstrd). Edited April 17, 2020 by I*m with the pilots
beyoncé Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 prošle godine me je dosta zasmejavao naturalizovani slovenac rush to relax, inače bivši član jedinog (da znam) mk surf benda, molokai iz bt iako se prilično drsko nazvao po ECSR albumu, gitarica je više jingle-jangle dunedin iz spavaće sobe zvuk tekstovi su mi piš ušte eden dečko ne me biva
holden kolfild Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 odlican je mjanda, ukacio sam ga na nekom pop blogu (janglepophub, cak sam siguran da je taj). jedno vreme sam ga sam sebi prizivao mancevski =) ovo je bilo vise puta, neka jos jednom.
Svarog Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 premotavanje u prošlost. zvuci požarevačke HC scene iz sredine 90ih. Bilderi u Bekstvu. iz ovog benda su naravno kasnije nastajali razni drugi. najpoznatiji i najdugovečniji svira i danas - Ab-Re (http://www.abremusic.com/index.html) i muzički nema veze sa svojim prapočecima.
Recommended Posts