wayfaring stranger Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 (edited) Novi favorit. Meni novi, a čovek ima snimke stare deset i više godina. Valjda bi se njegova muzika mogla tagovati sa: lo-fi, kantautor, folk, Mediteran, eksperimentalna, alternativna... Ove tri pesme su okačene 2013. i 2014. Vaistinu nije loš. Prvi put cuo kada ga je objavio Alamo na VA - Jutro će promeniti sve? Danas malo čačkao po Juturbetu i podsetio se možda najboljeg ovdašnjeg r'n'r zvuka. Edited February 28, 2017 by wayfaring stranger
Kampokei Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Meni je Ilija Ludvig jedan od najboljih performera u Beogradu. Srce na teren. Neki dan u Rexu odrzao bas lep koncertic. Uglavnom su to obrade, ali ne mari.
Ravanelli Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 sponzorisali se na fejsu pa mi izašli gerijatrija gobilini muzika i pojava meets marčelovi tekstovi
Hella Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 kupio ogledala lune otvorim knjigu nasumice i prvi pasus koji ugledam je kako je firči svojevremeno taslačio the ružicu
Lancia Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 kupio ogledala lune otvorim knjigu nasumice i prvi pasus koji ugledam je kako je firči svojevremeno taslačio the ružicu Fala za info. Narucujem.
bad music for bad people Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 kupio ogledala lune otvorim knjigu nasumice i prvi pasus koji ugledam je kako je firči svojevremeno taslačio the ružicu jbg, stariji je od tebe
Krošek Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Vaistinu nije loš. Prvi put cuo kada ga je objavio Alamo na VA - Jutro će promeniti sve? Danas malo čačkao po Juturbetu i podsetio se možda najboljeg ovdašnjeg r'n'r zvuka. bolji su bili pre nego sto su skratili naziv
wayfaring stranger Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 bolji su bili pre nego sto su skratili naziv :lolol: dobra fora, mada je i panta moj favorit.
Hella Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 dobra fora, mada je i panta moj favorit. +1 najjači stih domaće poezije ever kelner nosi azbestno odelo ćevapi su vreli kao tvoje telo
vladavsnarod Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 U to ime... da pomognemo coveku! Moze i ovako: https://www.kupujemprodajem.com/Knjiga-Vidimo-se-na-kazanu-Panta-Siklja-Nafta-43524178-oglas.htm
Hella Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) kako samo volim ove što kukaju na tranziciju sve bi ih preselio u venecuelu gde nema tranzicije Edited March 14, 2017 by Hella
James Marshall Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Ilija Ludvig je beskrajno simpatičan i harizmatičan, uprkos brdu zamjerki koje mu se mogu pronaći. Gledao sam ga neko veče, super sam se proveo na svirci.
Krošek Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 (edited) jel pomenuto ovo negde? koncert lune u bg i ns, promocija knjige http://www.mojnovisad.com/vesti/jos-jednom-na-okupu-luna-1.-aprila-uzivo-pred-novosadjanima-id14995.html Planule besplatne ulaznice za Lunin koncert, dodatni kontigent "eventualno" Edited March 16, 2017 by Krošek
Recommended Posts