Jump to content

Domaci bendovi

Featured Replies

Novi favorit. Meni novi, a čovek ima snimke stare deset i više godina.

Valjda bi se njegova muzika mogla tagovati sa: lo-fi, kantautor, folk, Mediteran, eksperimentalna, alternativna™...

Ove tri pesme su okačene 2013. i 2014.

Vaistinu nije loš. Prvi put cuo kada ga je objavio Alamo na VA - Jutro će promeniti sve?

Danas malo čačkao po Juturbetu i podsetio se možda najboljeg ovdašnjeg r'n'r zvuka.

Edited by wayfaring stranger

Meni je Ilija Ludvig jedan od najboljih performera u Beogradu. Srce na teren. Neki dan u Rexu odrzao bas lep koncertic. Uglavnom su to obrade, ali ne mari.

sponzorisali se na fejsu pa mi izašli

gerijatrija gobilini muzika i pojava meets marčelovi tekstovi

kupio ogledala lune otvorim knjigu nasumice i prvi pasus koji ugledam je kako je firči svojevremeno taslačio the ružicu :fantom:

kupio ogledala lune otvorim knjigu nasumice i prvi pasus koji ugledam je kako je firči svojevremeno taslačio the ružicu :fantom:

Fala za info. Narucujem.

jbg, stariji je od tebe

Vaistinu nije loš. Prvi put cuo kada ga je objavio Alamo na VA - Jutro će promeniti sve?

Danas malo čačkao po Juturbetu i podsetio se možda najboljeg ovdašnjeg r'n'r zvuka.

bolji su bili pre nego sto su skratili naziv

bolji su bili pre nego sto su skratili naziv

:lolol: :lolol: :lolol:  dobra fora, mada je i panta moj favorit.

dobra fora, mada je i panta moj favorit.

+1

najjači stih domaće poezije ever  

kelner nosi azbestno odelo

ćevapi su vreli kao tvoje telo

:fantom:

kako samo volim ove što kukaju na tranziciju sve bi ih preselio u venecuelu gde nema tranzicije :fantom:

Edited by Hella

meni ovo fenomenalno.

Ilija Ludvig je beskrajno simpatičan i harizmatičan, uprkos brdu zamjerki koje mu se mogu pronaći. Gledao sam ga neko veče, super sam se proveo na svirci.