Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted (edited)

Uzeo sam Fiorentinu od pocetka, malo da vidim kako je kad imas malo bolje igrace, ali ne najbolje u ligi. Odmah sam prodao Mutua i Kuzmanovica za 25+15 miliona, pogadjate Man City je zrtva, kupio sam Keirrisona i Eduarda i gomilu talentovanih Italijana. Sad cemo videti kako ce to funkcionisati.

Edited by Milosh76
Posted
Uzeo sam Fiorentinu od pocetka, malo da vidim kako je kad imas malo bolje igrace, ali ne najbolje u ligi. Odmah sam prodao Mutua i Kuzmanovica za 25+15 miliona, pogadjate Man City je zrtva, kupio sam Keirrisona i Eduarda i gomilu talentovanih Italijana. Sad cemo videti kako ce to funkcionisati.
Kojeg?Da Silvu?
Posted

to je taj Eduardo "igram sve pozicije"...shto prodade Kuzmanovica on je odlican na FM09?...ja tukao Arsenal, Live i Chelski (koji je 7 btw), imam 4 boda vishe i mec manje od Arsenala, uzeo sam Svetsko Klupsko prvenstvo i upravo Liga Kup protiv Sitija (da mi vishe ne kenjaju shto zapostavljam kup tekme)...Benzema samo 6 golova u ligi, ali je u LS na 7 tekmi dao 7 golova...najveci problem mi pravi Vida koji nece da produzi ugovor :frust: ....

Posted
to je taj Eduardo "igram sve pozicije"...shto prodade Kuzmanovica on je odlican na FM09?...
Prodao sam Kuzmanovica jer sam kupio jedno 3-4 igraca sredine terena, Italijana koji su po ocenam vec sad bolji od Kuzme, a drugo 15 milki se ne odbija, samo mi zao sto nisam trazio vise..
Posted
Prodao sam Kuzmanovica jer sam kupio jedno 3-4 igraca sredine terena, Italijana koji su po ocenam vec sad bolji od Kuzme, a drugo 15 milki se ne odbija, samo mi zao sto nisam trazio vise..
shto se tice love ne znam kakva je Fiora na pocetku, ali mislim da si ga trebao zadrzati...sad kad budesh pratio stast bice ti zao :P ...inace kod mene pred finale Liga Kupa, pocetak marta, koje sam igrao protiv Sitija vidim da im Nemanjin prijatelj nije u prvih 11 i da je dao samo 1 gol u ligi i par golova u kupu, tako da ako iko zeli da dovede Berbatova ili da ga ostavi u UTD nema potrebe, on je lopata (ja sam ga uvalio na kraju 3 sezone za 20mil.funti)...
Posted

а ко игра са домаћим клубовима? и да ли неко зна како да изаберем да тренерим жарково, које постоји у игрици, али не може одмах да се бира јер није у другој лиги?

Posted

mozda preko opcije non-league club (ili others)...tako je moglo pre, pa sa tim klubom igrash kupove i organizujesh prijateljske...na novijim nisam ni probao...

Posted

1/2 LS, prvi mec na Nou Campu bilo 3:1 za Barsu i evo kako su se proveli u revanshu :) ...rec. poseta...untitled.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Zavrsih i ja sezonu sa Zvezdom, pre par dana. Prvo mesto, 11 bodova vise od Partizana iako je moglo da bude vise, a bogami i dosta manje koliko sam se mucio da dam gol u poslednjih par kola. Sad sam doveo gomilu "klonova", ili kako se vec zovu ti igraci koji zapravo ne postoje. Jedan je touted as next David Villa... Masina od igraca po ocenama.

Posted

Evo da se prijavim i ja.Zavrsio sam polusezonu sa Zvezdom, kupio iste igrače kao i 1 plata :Hail: u RL i prodao sve što sam uspeo prodati za iole pristojne novce.Od novih igrača fale mi još Fereira, Jef Silva i Tutorić koji su mi bili preskupi zbog dobro poznate finansijske politike mog omiljenog kluba po sistemu *Nemam para druže a nemam ni sreće* :) Inače odigrao sam krajnje zanimljivu polusezonu a Zvezda na FM09 nije baš takao strašan raspad od tima kao u RL.U prvenstvu sam prvi sa čak 9 bodova više od drugoplasirane Vojvodine a Partizan je neverovatno loš i 5 na tabeli, zaostaje čitavih 18 bodova. Pravo je čudo kako Lemurinjo još uvek nije popio otkaz. Inače odigrao sam 2 derbija i u 1 me je partizan potpuno nadigrao, sudija im je poništio 2 sumnjiva gola i na kraju u 88min svirao penal za Zvezdu, što je Cleo pretvorio u mršavih 1:0. U drugom derbiju sam ih rutinski dobio 2:0.U kupu sam se provukao protiv Voše i Teleoptika, s drugim timom, oba puta na penale i stigao do četvrtfinala.U govno kup sam se plasirao preko študgarta koji sam dobio u gostima 2:1 a kući se zatvorio i izvukao nekako 1:1 i plasirao se u grupu. Tamo su me sačekali Atletiko Madrid iznenađujućih 1:1 u gostima, Metalist iz Ukrajine nesrećnih 1:1 kući, Milan me odvalio 4:0 na San Siru i na kraju sam na Mari izgubio 1:2 od Aston Vile. Završio naravno zadnji u grupi sa samo 2 boda sa gol razlikom 3:8.Sve u svemu, nije loše mada sam u nekim trenutcima imao više sreće nego pameti, jedino nisam imao sreće protiv ukrajinskog Metalista koji sam baš nadigrao al sam se ispromašivao najstrašnije.Sad čekam zimski prelazni rok da kupim još ovu trojcu što mi fale da kompletiram RL tim i da prodam još nešto od preostale drvne građe, da uzmem bar neku kintu za njih, makar plate da im pokrijem. Inače dosad sam prodao Gaja za 1,2m u emirate, Marka Perovića za 2,4m u Derbi, Vladimira Đorđevića za 350k u Alaniju i Bajkovića Tereku za 475k. Doveo sam Gvozdenovića i Vranješa free, Issaha za 65k, Oumaru za 300k, Parkera za 1,2m i Pejčinovića za 650k.Od svih pojačanja Pejčinović je pokazao najviše, Parker je dobro levo krilo al nikako da zabode gol, Radivojević i Bogdanović katastrofalni kao i u RL uostalom a Subašić je antifudbaler, takva 3 drveta još nikad nisam video ni u jednom menadžeru do sada, Misdongard sa 10 golova i Cleo sa 8 komada ubedljivo najefikasniji a mali Tomović i Milijaš su najbolji igrači bez premca. Svi ostali su čist prosek.ajd uzdravlje braćo menađeri, počinje mi prelazni rok a ja moram da nabavim 3 milke za 1 Tutorića cool.gif

Posted

Misdongard je sasvim solidno igrao kod mene, najbolji strelac odmah posle Darka Kovacevica, no nije mi se bas dopala njegova igra te sam ga prodao za 2 miliona. Kleo se slabo pokazao te je popio otkaz posle prvih par meseci igre, kao i Edgar.

Posted

Ja sam Edgara odmah otpustio jer se ni u stvarnosti nije izborio da igra u Zvezdi. Cleo je odličan samo si ga morao istrpeti do oktobra, tad otprilike počinje da igra nešto što pomalo liči na 1 ozbiljan fuzbal. Slavko Perović i Tričko su sasvim solidne zamene al zato Some ne može vola da ubode. Oumarua sam više forsirao po levom krilu što mu je i matična pozicija i za sad nije pokazao ništa posebno. Ruku na srce, malo je i igrao jer ne može da dođe na red od Lazetića i Parkera koji igraju na istoj poziciji. Subašića izbaciti sa menađera i iz fuzbala uopšte. angry.gif Zašto ti se nije dopala Misdongardova igra? Kod mene je sasvim solidan, na 16 utakmica dao je 10 golova, imao je 3 asistencije i 5 puta je bio man of the match. Dobro se kreće, otvara prostor, dobro razigrava saigrače, dobro igra glavom, pravi target man. Jedina mana mu je što je incostant performer, kad igra, igra dobro, kad ne igra, ne igra ništa, kao da imam igrača manje na terenu i nemoguće ga je motivisati na poluvremenu, na nekim utakmicama prosto kao da se potpuno isključi. Al dobro, niko nije savršen :)

Posted

Misdongard mi se nije svideo jer ne volim takav tip napadaca na FM-u. Sve golove je postigao glavom, ili nogom iz peterca. Sve sto je dalje od peterca, nema sanse nogom da pogodi, o driblingu, proigravanju da ne pricam... Slicna prica mi je bila i sa Kovacevicem. Zato sada sa ovim Molinom i Charalabidisem(obojica klonovi-regeni), razbijam protivnicke odbrane. Fenomenalno igraju. Nije dzabe touted as next David Villa ovaj Molina.

Posted

aj krecem i ja danas sa Zvezdom, pa se moram konsultovati sa vama oko igraca za nashu ligu...btw jel hoce matoroshtine 35+ da predju na free posle par sezona i koga ste najzvucnijeg doveli?...