Frau Gabrijela Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 a je l imate nekog na primer u ovoj hahaha, nemam, vidim sveža je. sad ću da je promovišem.ali zato imam dvoje u ovoj. proučavaju fenomen. kao.mada, ne odoleh, pa pogledah neke fotke. bilo bi humano spojiti ih s ovim našima iz Nachtwerka.
copkillah Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 a je l imate nekog na primer u ovoj ponosno da!pre neki dan sam tako i saznao za grupu, briljantno
copkillah Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 btw ne kontam motivaciju osoba koje prave ovakve grupe.
Alphons Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Poseban osvrt na "ja sam prosto gospodin savrseni". ^_^3 friends in common.sve hokejaši :)a je l imate nekog na primer u ovoj komada 1. ali vrhunska grupa :Dbtw ne kontam motivaciju osoba koje prave ovakve grupe.cenim da je dobar ice-braker na žurkama kada krene nezaobilazna priča o fejsu da kažeš kako grupa koji si napravio ima 300K+ članova.a idioti će se učlaniti u bilo šta.na tu temu, nešto me zanima - u koliko ste grupa učlanjeni ? ja u 90 (plus 20 pages). apsolutno pojma nemam u koje grupe, mislim da ću morati da izdvojim jedan dan da pobrišem stotinjak prijatelja i jedno pola ovih grupa. još jedna stvar koju moram da čistim i održavam...
Д Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 na tu temu, nešto me zanima - u koliko ste grupa učlanjeni ? ja u 90 (plus 20 pages). apsolutno pojma nemam u koje grupe, mislim da ću morati da izdvojim jedan dan da pobrišem stotinjak prijatelja i jedno pola ovih grupa. još jedna stvar koju moram da čistim i održavam...119 група и 133 стране
casperbgd Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 18 grupa i 46 strane. Mada sam par puta brisao grupe i strane za ovih godinu i po, dve koliko imam account.
Sam Spade Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ^^ali komentari ♥ NEPOBEDLJIV ♥ bio i ostaoOko 100 grupa i 88 strana.
Feindouno Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 4 grupe, 15 pejdzova.Nakupilo se sranja, moram da brisem.Kad sam postao Boltov fan bilo nas je cijelih 400.Danas:1,700,398 fans
Lutador Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Da li je moguće da neko može da se učlani u ovu grupu!?
Buck Naked Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Mislim da je vreme za split na kretenske FB grupe, samo o tome se priča par stranica unazad? Može i ka KDP..Ova je majstorska: Ako skupimo milion članova Patrijarh Pavle će da vaskrsneMi pravoslavni Srbi verujemo u vaskrs. Naš gospod Isus Hrist je nakon što je raspet na krst vaskrsao. Ako ova grupa skupi milion članova koji se budu molili našem gospodu Isusu Hristu, Patrijarh Pavle će da vaskrsne. Braćo i sestre pokažimo snagu naše vere.
vin Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 kalezic- 3 zajednicka, od kojih je jedan mejdej. drugi je jedan ortak. treci je nebitan.sa brzim- opet onaj jedan ortak. sa pejom, opet 1- jedan ortak. u grupi- mila majko- 1 ortak. i tako, dajte jos nekog, ja znam da imam jednog in common sigurica.
John Coltrane Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 33 grupe i 7 strana, od aplikacija dominira Premier league pick :)...
BOOGIEMAN Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ova je majstorska:rofl ... vidim jedan od clanova grupe je i Bela Lugosi
Indy Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 FB mi predlaže Ministarstvo dijaspore za prijatelja.I have friends in high places.
Recommended Posts