MayDay Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 dodajte kalezica pod obavezno!ne zna se sta je vece ludilo, da li slike ili statusi...
Zli Gli Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Otvoren mu je profil pa sve to moze da se vidi i bez dodavanja. Mada je on realno mega car i treba svako da mu bude prijatelj.
Indy Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nije otvoren profil ako nisi u tom networku... a mozda imate i zajednicke prijatelje (znas ono, Friends of Friends). Elem, vidim da je MauDau osvojio sa ruzama, smeker starog kova.
nebojsapetkovic Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dobar je Kaleza... to mi komsija, sa njegovim sinom sam igrao basket... OK je lik.
MayDay Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nije otvoren profil ako nisi u tom networku... a mozda imate i zajednicke prijatelje (znas ono, Friends of Friends). Elem, vidim da je MauDau osvojio sa ruzama, smeker starog kova.Ma onaj ludak Kum Spasoje mi reko da ga dodam i puno mu hvala na tome. Ako se secate one slicice sto je Kum drzao kao avatar sa Zoranom i dva kucenceta, a drzi naocare na nosu pa se ne vide oci nego samo odbljesak od svetla...e pa takve su mu sve slike. Milina!
*edited by mod Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 (edited) 6 friends in common,you can't beat that :P1 friend in common. I to komsinica frizerka :D Edited January 19, 2010 by pavllle
copkillah Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Hiljade i hiljade clanova...i nijedan prijatelj učlanjen :(
Zli Gli Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 i nijedan prijatelj učlanjen :(Moje dve prijateljice se uclanile pre mozda sat-dva. Ajde, jedna je zesca glupaca i razumem je, ali ova druga je skroz ok devojka. Sve se tesim da je uletela iz zajebancije.A komentari i Kriletove slike su vr'.
Linda Lee Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ali komentari Predivni. znachi brate uzz tebe smonemogu ti kerovi nistaON JE PRAVI HEROJ,DAJ TE LJUDI DA MU SAD POMOGNEMO!Poseban osvrt na "ja sam prosto gospodin savrseni". ^_^
Recommended Posts