jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 4 minutes ago, katamaran said: Mozda samo nisi nasao pozive? Ili nisam dao dozvolu da se pozivima/porukama pristupi
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 5 minutes ago, katamaran said: Samo napominjem da se neko ne navuce. Posle ja da ispadnem grbav. Podozriv sam kad bi neko da se izvrsava njegova skripta a ovo je sjajan nacin da navuces mase. Ako umes da poteras ovo [u Ruby-ju], onda je vrlo verovatno da pazis sta radis...
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 1 minute ago, katamaran said: Cisto sumnjam da oni pitaju za dozvolu Jesi li video ti svoje pozive i poruke?
katamaran Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Nisam poterao nista Mogu da pogledam u page source ako ces da mi kazes gde da gledam.
katamaran Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) Slicna prica i na CNN-u. Ne kapiram da li je isti lik u pitanju... http://money.cnn.com/2018/03/24/technology/facebook-data/index.html edit: video sam nesto da se Cuki pravda po medijima al nisam ispratio detalje... Edited March 25, 2018 by katamaran
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 7 minutes ago, katamaran said: Nisam poterao nista Mogu da pogledam u page source ako ces da mi kazes gde da gledam. Prema njegovim screenshot-ovima [i TW], on to vidi u brauzeru - bez ikakve skripte. Skripta mu sluzi da exportuje u CSV, kao i da sagleda koliko ima poziva/poruka.
katamaran Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) Probacu da nadjem ovaj contact_info.htm Nisam previse ni obratio paznju na screen-ove edit: ne nadjoh. Mora dublje da se kopa... edit 2: Jos da provalim kako se skida fb nalog... Edited March 25, 2018 by katamaran
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Ako ispratis tih par TW thread-ova, videces da i on kaze da zavisi od toga da li si dozvolio telefonu/aplikaciji/FB-u ili ne. Koliko vidim, nema nikog sa iOS-a ko je nasao te podatke, kao ni Android bez instalirane FB aplikacije.
katamaran Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) Ja ne verujem nikome. Apple-u bih verovatno i najmanje verovao. To sto on nije nasao ne mora nista da znaci. edit: poslace mi na mejl kad bude spremno za dl... Edited March 25, 2018 by katamaran
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 5 minutes ago, katamaran said: Probacu da nadjem ovaj contact_info.htm Jos da provalim kako se skida fb nalog... Fajl u folderu 'html'. A za skidanje, odes u "Settings" na sajtu, pa Download a copy of your Facebook data.
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) 3 minutes ago, katamaran said: Ja ne verujem nikome. Apple-u bih verovatno i najmanje verovao. To sto on nije nasao ne mora nista da znaci. Da, samo sto se ovde radi o tome da Apple ne dopusta FB-u pristup. ETA: on i ne moze da nadje za iOs, ako koristi Android telefon? Edited March 25, 2018 by jms_uk
katamaran Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) Snasao sam se, hvala. Ja i dalje verujem da sve na kraju zavrsi kod ujka Sime. edit: kolko se ceka mejl? FB mi je na neki nalog sto uopste ne koristim. Valjda ne bi trebalo previse. Nemam nesto mnogo ni slika ni klipova. edit 2: evo ga u social, skidam pa javljam... Edited March 25, 2018 by katamaran
katamaran Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) Gde da kopam? messages moliko vidim samo fb poruke. edit: bila je skoro i neka prica o smart televizorma koji su slali kuci zanimljiv info... Edited March 25, 2018 by katamaran
jms_uk Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 10 minutes ago, katamaran said: Gde da kopam? Contact info
Recommended Posts