ordi Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 a gde mi je to ako nemam messenger? dobro jutro friend :) ola, girl :) na žalost, umem to da razdesim jedino na mesindžeru i desktopu, a znam da ti koristiš web explorer na mobu
mustang Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 daj mi za desktop pa cu preko kevinog laptopa da probam
ordi Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 klikni na onaj točkić, ispod liste ljudi na chatu, dole desno mislim da je, i uradi turn off chat za jednu osobu ili sve
renne Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Ala su sjebali fejs ovim eksperimentom, gde nađoše srbiju za eksperimentisanje
Aleksandar88 Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Meni fejs služi većinom za praćenje stranica. Ovo sa fokusom na 80 prijatelja koje imam me em smara, em mi nepotrebno komplikuje dolazak do sadržaja koji me interesuje. Nažalost mislim da su male šanse da vrate na staro. Sent from my iPhone using Tapatalk
ivy Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 meni se samo ponavljaju isti postovi na fidu po ceo dan
renne Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 (edited) izdvojili su news feed i page feed sa glavnog zida, na zidu ostale samo objave prijatelja edit:http://rs.n1info.com/a337194/Sci-Tech/Facebook-Eksperiment-u-Srbiji-ce-trajati-mesecima.html Edited October 24, 2017 by renne
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Meni fejs služi većinom za praćenje stranica. Ovo sa fokusom na 80 prijatelja koje imam me em smara, em mi nepotrebno komplikuje dolazak do sadržaja koji me interesuje. Nažalost mislim da su male šanse da vrate na staro. Sent from my iPhone using Tapatalk +1 al u stvari i nije tako loš apdejt. klik na raketicu i promeniš fidna onaj koji ti treba. deluje dobro
Delija67 Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Meni na raketici stoje samo strane koje nisam lajkovao, a koje su mi do sad iskakale kao recomended i neopevano smarale, pa je dobro sto su ih izdvojili da mogu da ne znam za njih, a ima i pages feed u kom su mi strane koje pratim, ali su to bez veze zagusili tako sto kad neko izbaci album sa milion slika on svaku prikaze kao zaseban post.
bradilko Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 posle ____ i fejsbuk diže patku na srbe zašto ćutiš vučiću?
Recommended Posts