August 16, 20177 yr a gde mi je to ako nemam messenger? dobro jutro friend :) ola, girl :) na žalost, umem to da razdesim jedino na mesindžeru i desktopu, a znam da ti koristiš web explorer na mobu
August 17, 20177 yr klikni na onaj točkić, ispod liste ljudi na chatu, dole desno mislim da je, i uradi turn off chat za jednu osobu ili sve
October 24, 20177 yr Meni fejs služi većinom za praćenje stranica. Ovo sa fokusom na 80 prijatelja koje imam me em smara, em mi nepotrebno komplikuje dolazak do sadržaja koji me interesuje. Nažalost mislim da su male šanse da vrate na staro. Sent from my iPhone using Tapatalk
October 24, 20177 yr izdvojili su news feed i page feed sa glavnog zida, na zidu ostale samo objave prijatelja edit:http://rs.n1info.com/a337194/Sci-Tech/Facebook-Eksperiment-u-Srbiji-ce-trajati-mesecima.html Edited October 24, 20177 yr by renne
October 24, 20177 yr Meni fejs služi većinom za praćenje stranica. Ovo sa fokusom na 80 prijatelja koje imam me em smara, em mi nepotrebno komplikuje dolazak do sadržaja koji me interesuje. Nažalost mislim da su male šanse da vrate na staro. Sent from my iPhone using Tapatalk +1 al u stvari i nije tako loš apdejt. klik na raketicu i promeniš fidna onaj koji ti treba. deluje dobro
October 24, 20177 yr Meni na raketici stoje samo strane koje nisam lajkovao, a koje su mi do sad iskakale kao recomended i neopevano smarale, pa je dobro sto su ih izdvojili da mogu da ne znam za njih, a ima i pages feed u kom su mi strane koje pratim, ali su to bez veze zagusili tako sto kad neko izbaci album sa milion slika on svaku prikaze kao zaseban post.