Lancia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Iskopiras url linka i postavis ga kao status. Izgleda sasavo, ali mene ledja vise ne bole.ma mene ne bole ledja, ja ni nemam fajsbuka, ovo je help od moje skvo, navikla gospoja na luksuz, nesto poremetila ne zna sta i cvrc.jel ima neke zvrcke po settingu da mu se da?¿
Lord Stef Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 E to vec nemam pojma, ja sam samo jednog dana primetio da ne vidim sopstvene klipove (no pun intended) i pribegao sam zaobilaznom resenju.
Kayser Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 ma mene ne bole ledja, ja ni nemam fajsbuka, ovo je help od moje skvo, navikla gospoja na luksuz, nesto poremetila ne zna sta i cvrc.jel ima neke zvrcke po settingu da mu se da?¿Odes na Activity log (desno dole na cover photo-u) nadjes gde pise da si stavio to nesto sa youtubea i cekiras Highlighted on timeline na desnoj stani.
Lancia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Odes na Activity log (desno dole na cover photo-u) nadjes gde pise da si stavio to nesto sa youtubea i cekiras Highlighted on timeline na desnoj stani.zar to nije poluatomatika?¿, isti fazon kao kod Lord Stefa, meni treba opcija da spot direktno ode fejsbuk kao ranije (pre jebenog apdejta).i fala Kaysere, ne videh ranije tvoj post.
InvisibleLight Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 jel se sa telefona vidi ko je online i kad mu je iskljucen chat?meni chat uvek off, a poslao mi drug poruku pita otkud sam online stalno, pishe da sam active (meni u 1 tabu stoji otvoreni i fb uvek kad mi je ukljucen laptop i kad ga ne koristim)
Delija67 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Sjebao im se indikator. Pokazuje da su online ljudi i koji nisu.
dvb-t manijak Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 jel se sa telefona vidi ko je online i kad mu je iskljucen chat?Ne razumem te baš najbolje, ali da probam.Koristim Windows Phone, i na njemu sistemsku aplikaciju za porukice, koja obuhvata SMS, MMS, Mesenger čat, a preko njega i FB i Skype (jer sam na Hotmailu povezao te usluge)kao i posebnu aplikaciju za FB (MS original)Kada staviš da si dostupan na čatu, onda i na FB dostupan.Problem se javlja kad ti pukne net ili se uspava računar (telefon).Iako tada nisi dostupan, piše da jesi.Ista stvar je i sa Windows8 sistemskom aplikacijom za porukice.U tom slučaju, kada ti neko pusti poruku i ona ne stigne, postaješ i zvanično nedostupan.ako te nešto drugo muči, piši...
InvisibleLight Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 ok je, izlogovala se sa FB, ponovo ulogovala nakon 5minuta i vise se nisam zelenilato se izgleda desilo nakon problema sa kompjuterom, sam se bio ugasio iz nepoznatih razloga i valjda se onda nesto pokarabasalo pa sam delovala online iako sam bila chat off
ruzajelic Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) a FBI nema? Edited June 24, 2013 by ruzajelic
Indy Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 myspace dobio fejslift. Dobar za slusanje muzike, a i manje pretrpano izgleda nego onomad (pre nego sto ga je FB potopio).
Hippie Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 fejsbuk je totalno zbunjet.. bar moj.... tek skoro sam ukapirala da vidim tek svaki drugi-trechi post na zidu/news feed...... ondak stavim SVE drugare na close friends, odem na close friends feed i opet ne vidim sve; trechinu vidim kad kliknem na close firends, trechinu kad kliknem na news feed, a trechine opet - nema..... osim kad odem direkno na njihov timeline
Ravanelli Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 jaki albumihttps://www.facebook.com/VojvodjanskeFotografije
ivy Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 prica se da postoji opcija ,,seen,, za poruke poslate od strane mene a procitane od strane primaoca...gde je ta opcija,ja to nemam
Recommended Posts