InvisibleLight Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 I'm annoyed by facebook because I can't add my actualy birth year. When I originally opened my account I could only enter myself as being 99 years old, eventhough I was 102...now I'm 104 almost 105 and still can't enter in my correct DOB. And I think I'm the oldest facebook member...I've written fb but they don't seem to fix it! Any suggestions???
prima Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) moje prvo ime iz zabavancije promenila u drugo pa onda u trece ali ne moze nikako nazad u prvo (kao ni u ni jedno prethodno) jer kao mora da bude pravo , sto ni jedno nije, totalna glupost. Edited February 21, 2013 by prima
Ravanelli Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 dobra strana za zapratitihttps://www.facebook.com/pages/Dangerous-Minds/101990813189245?ref=stream
InvisibleLight Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) dobra strana za zapratitihttps://www.facebook...9245?ref=stream hehe..jedna od mojih omiljenih, u top 3 :)samo ne znam kako postaviti settings da ti od neke stranice izlazi na news feed sve sto objave. probala i 'add to interests list' al ne vredi..zna neko? Edited February 22, 2013 by InvisibleLight
Hippie Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 uh, ja ovo tek sad otkrila; http://www.facebook.com/PULS.ASFALTA tacno obuhvata perijod [dogadzaje, likove, trendove..] od kad sam pocela da gajim ideju kako i gde da odem odatle sto pre
Mil@n Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Ranije, kada bih dodao neke slike u neki album - na news bi pisalo Taj i taj dodao toliko i toliko slika u taj i taj album. A sada samo stoj slike, kao npr kada je okačim na sam wall a nema info o albumu. Any one?
eye of the beholder Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Zar ti na "wall"-u ne stoje dve/tri (novododate) slike i iznad njih piše:taj i taj dodao toliko i toliko slika u tom i tom alibumu?
Mil@n Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Mislim da ne bih postavljao pitanje da piše :DDoduše, ja dodajem samo po jednu, uđem u album, add photos, klasika...
nbg4ever Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Dva pitanja... Zasto mi pored profila jedne osobe stoji "request sent" iako joj ne bi poslao rikvest nikada, a mozda ni tada? Doduse, dodao sam je svojevremeno na skajp. Jel moguce da se tu nesto medjusobno ispovezivalo? I sad ako kenselujem rikvest, jel ta osoba dobija neko obavestenje, ili sta vec?Pitanje br. 2 - cesto mi stizu mejlovi tipa "Hi xxxx,Sorry you've been having trouble logging into your Facebook account. Get back on facebook now!" Poruka je stigla sa adrese ([email protected]). Nemam nikakvih problema sa logovanjem, slucajnim kucanjem pogresnog passworda itd., ali ulazim povremeno na druge naloge.
ivy Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 ovo će biti još neki novi wall,tajmlajn štagod?mojoj sestri ničim izazvano promenili..sve je ispremeštano i drugačije izgleda..nekajedugovna..
Mil@n Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Yap, novo, mada nije da sam i ja dobio, pustili su to davno, samo kod nas dele kako je ko dobar sa Cukerbergom...
Mr.Mxyzptlk Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 imam neku crvenu tacku preko favicona u levom donjem uglu na fb bookmark-u, kao recna chrome-tu
Valk Posted May 15, 2013 Posted May 15, 2013 Znači da imaš neke notifikacije ili poruke na fb od poslednjeg puta kad si otvarao tu stranicu.
Lancia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 lepo odes na youtube, share na spot i video se ne pojavi na fejsbuku, odnosno drugi ga vide a ne i vlasnik stranice.( ?¿ ) Help!
Lord Stef Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Iskopiras url linka i postavis ga kao status. Izgleda sasavo, ali mene ledja vise ne bole.
Recommended Posts