Jump to content
IGNORED

FACEBOOK

Milosh76

Recommended Posts

Posted (edited)

moje prvo ime iz zabavancije promenila u drugo pa onda u trece ali ne moze nikako nazad u prvo (kao ni u ni jedno prethodno) jer kao mora da bude pravo , sto ni jedno nije, totalna glupost.

Edited by prima
Posted

dobra strana za zapratitihttps://www.facebook.com/pages/Dangerous-Minds/101990813189245?ref=stream

Posted (edited)
dobra strana za zapratitihttps://www.facebook...9245?ref=stream
hehe..jedna od mojih omiljenih, u top 3 :)samo ne znam kako postaviti settings da ti od neke stranice izlazi na news feed sve sto objave. probala i 'add to interests list' al ne vredi..zna neko? Edited by InvisibleLight
  • 2 weeks later...
Posted

Ranije, kada bih dodao neke slike u neki album - na news bi pisalo Taj i taj dodao toliko i toliko slika u taj i taj album. A sada samo stoj slike, kao npr kada je okačim na sam wall a nema info o albumu. Any one?

Posted

Zar ti na "wall"-u ne stoje dve/tri (novododate) slike i iznad njih piše:taj i taj dodao toliko i toliko slika u tom i tom alibumu?

Posted

Mislim da ne bih postavljao pitanje da piše :DDoduše, ja dodajem samo po jednu, uđem u album, add photos, klasika...

Posted

Dva pitanja... Zasto mi pored profila jedne osobe stoji "request sent" iako joj ne bi poslao rikvest nikada, a mozda ni tada? Doduse, dodao sam je svojevremeno na skajp. Jel moguce da se tu nesto medjusobno ispovezivalo? I sad ako kenselujem rikvest, jel ta osoba dobija neko obavestenje, ili sta vec?Pitanje br. 2 - cesto mi stizu mejlovi tipa "Hi xxxx,Sorry you've been having trouble logging into your Facebook account. Get back on facebook now!" Poruka je stigla sa adrese ([email protected]). Nemam nikakvih problema sa logovanjem, slucajnim kucanjem pogresnog passworda itd., ali ulazim povremeno na druge naloge.

• 3 weeks later...
Posted

ovo će biti još neki novi wall,tajmlajn štagod?mojoj sestri ničim izazvano promenili..sve je ispremeštano i drugačije izgleda..nekajedugovna..

Posted

Yap, novo, mada nije da sam i ja dobio, pustili su to davno, samo kod nas dele kako je ko dobar sa Cukerbergom...

• 1 month later...
Posted

imam neku crvenu tacku preko favicona u levom donjem uglu na fb bookmark-u, kao recna chrome-tu

Posted

Znači da imaš neke notifikacije ili poruke na fb od poslednjeg puta kad si otvarao tu stranicu.

• 2 weeks later...
Posted

lepo odes na youtube, share na spot i video se ne pojavi na fejsbuku, odnosno drugi ga vide a ne i vlasnik stranice.( ?¿ ) Help!

Posted

Iskopiras url linka i postavis ga kao status. Izgleda sasavo, ali mene ledja vise ne bole.