peralozac Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Ajde drugari dajte neq fotq molim vas, da bar parimo oči mi što nismo u mogućnosti. Surely je od vaskolikog foruma barem 1 na skijanju trenutno.
Moća Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Nisam ni ja u mogcnosti idem za Sretenje na Staru planinu prvi put videcemo kako je.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
peralozac Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 On 20.1.2020. at 19:43, Moća said: idem za Sretenje na Staru planinu I kako je (bilo)?
Moća Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 I kako je (bilo)?To je sledeci vikend od 14. do 17. Poceo svuda da pada sneg tako da ce biti uslova, na Kopaoniku vetar, magla, sneg tako da nije lepo za skijanje javlja mi kum.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
peralozac Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 20 minutes ago, Moća said: To je sledeci vikend od 14. do 17. Ups, ipak je izašlo na videlo koliki sam nevernik . Slagala me srpska vikipedija, kaže 2. februar...
peralozac Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 E sad sam vala sa razumevanjem pročitao i shvatio stvari. @Moća uživaj na snegu, ali čuvaj se medveda, zapali sveću i obavezno izbegavaj mlade devojke ujutro Spoiler Najzanimljivije od sretenjskih verovanja jeste da mlade devojke treba da paze danas koga će prvo ujutru sresti, jer će im mladoženja baš takav biti po izgledu i karakteru.
Moća Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Vala ako je tako ima da me jure Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Filozof manijak Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 1 minute ago, Moća said: Vala ako je tako ima da me de jure
nezvanova Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 xaxaxaxa... evo i moje na meni, pa i na kopu, istina pre 7 godina. i treba li to reci, kupljene na buvljaku ili second handu za manje od chrvene
peralozac Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 On 6.2.2020. at 18:26, Moća said: To je sledeci vikend od 14. do 17. Poceo svuda da pada sneg tako da ce biti uslova, na Kopaoniku vetar, magla, sneg tako da nije lepo za skijanje javlja mi kum. Gentle reminder poznat kao (s)nežni podsetnik - budi drug, daj neki opis i fotku, prođoše Sretenja po svim kalendarima.
Recommended Posts