Jump to content
IGNORED

My Speedtest.net

Venom

Recommended Posts

Posted

Pravi si primerak... nekog ko se trudi da vodi konstruktivan i argumentovan dijalog. Svaka cast!

Posted

dosta je dirljiva tvoja potreba da se bavis karakterisanjem moje malenkosti, umesto glupostima koje si napisao. bi li objasnio kako je to download torrenta sporiji ako ima mnogo seedera i leechera? takodje me zanima zasto u jednom pasusu smatras da je merenje brzine sa serverom u srbiji van pameti, a u drugom da je merenje brzine sa tvojim provajderom (i srbi su provajderi) jedini zaista pouzdan nacin da se izmeri brzina.

Posted
dosta je dirljiva tvoja potreba da se bavis karakterisanjem moje malenkosti, umesto glupostima koje si napisao. bi li objasnio kako je to download torrenta sporiji ako ima mnogo seedera i leechera? takodje me zanima zasto u jednom pasusu smatras da je merenje brzine sa serverom u srbiji van pameti, a u drugom da je merenje brzine sa tvojim provajderom (i srbi su provajderi) jedini zaista pouzdan nacin da se izmeri brzina.
Ti ne citas bas nista sta ti se pise, izgleda mi! Direktna veza izmedju tebe i tvog provajdera je jedina merodavna jer ides preko njihovih servera... Drugo, kad izadje HOUSE M.D. po nasem vremenu rano ujutro i kad ima vise hiljada zainteresovanih, naravno da ce biti jako velika guzva i naravno da ce ti onda dwn biti sporiji. Kao kad je rasprodaja necega, pa svi krenu da kupuju, pa se i malo duze ceka, zar ne? A sto se tice tvoje argumentacije, osim sto umes da napises rec glupost u mnozini nisam primetio nijedan argument kojim bi pokusao da polemises sa bilo kojom mojom recenicom.Ovim zavrsavam komunikaciju sa tobom, misli sta hoces, pisi sta hoces, ali apelujem na tvoje lepo vaspitanje da ne vredjas vise!
Posted
Drugo, kad izadje HOUSE M.D. po nasem vremenu rano ujutro i kad ima vise hiljada zainteresovanih, naravno da ce biti jako velika guzva i naravno da ce ti onda dwn biti sporiji. Kao kad je rasprodaja necega, pa svi krenu da kupuju, pa se i malo duze ceka, zar ne?
Ti baš ne razumeš kako torenti funkcionišu? :huh: Drugo, skrenuo bih i tebi i Grunfu pažnju na epitete kojima se čašćavate i zamolio vas da iste izbegavate.
Posted (edited)
Ti baš ne razumeš kako torenti funkcionišu? :huh:
ne, nego sam ja prost i vredjam ga. <_<
Drugo, skrenuo bih i tebi i Grunfu pažnju na epitete kojima se čašćavate i zamolio vas da iste izbegavate.
molim te da mi nadjes post gde sam rekao nesto o miloshu76. ja nesto imam utisak da sam govorio o sadrzaju njegovih postova, za koje i dalje tvrdim da su glupost.edit posle dva dana:sta bi milose, jesi li izguglao kako funkcionisu torrenti? Edited by Grunf
Posted

Vidi kako ja gledam na to: bila bi da je obrnuto. :P

Posted

da je moja veza, ja bi se stideo, ovako .. drugi placaju znaci, ne interesuje me

Posted
Direktna veza izmedju tebe i tvog provajdera je jedina merodavna jer ides preko njihovih servera... Drugo, kad izadje HOUSE M.D. po nasem vremenu rano ujutro i kad ima vise hiljada zainteresovanih, naravno da ce biti jako velika guzva i naravno da ce ti onda dwn biti sporiji. Kao kad je rasprodaja necega, pa svi krenu da kupuju, pa se i malo duze ceka, zar ne?
:lol: Majstor, kralj, maher.
Posted
Drugo, kad izadje HOUSE M.D. po nasem vremenu rano ujutro i kad ima vise hiljada zainteresovanih, naravno da ce biti jako velika guzva i naravno da ce ti onda dwn biti sporiji. Kao kad je rasprodaja necega, pa svi krenu da kupuju, pa se i malo duze ceka, zar ne?
Miloše, ovo je osnovno o P2P protokolu, na kom se zasniva BitTorrent protokol... Kao što vidiš (obrati pažnju na dve lepe sličke sa desne strane), brzina je višestruko veća, a resursi rasterećeniji što je više učesnika u protokolu...I nemoj više da se blamiraš, o stvarima koje ne znaš...
Posted
:lol: Majstor, kralj, maher.
Miloše, ovo je osnovno o P2P protokolu, na kom se zasniva BitTorrent protokol... Kao što vidiš (obrati pažnju na dve lepe sličke sa desne strane), brzina je višestruko veća, a resursi rasterećeniji što je više učesnika u protokolu...I nemoj više da se blamiraš, o stvarima koje ne znaš...
nemojte tako, nije milosh kriv. ja sam prost i vredjam ga.
Posted

jbt, odma' ste se okomili na coveka kao hijene. kada je odnos seedera i leechera daleko veci u korist ovih drugih, naravno da brzina dl i nece biti bas sjajna. verovatno je na to mislio.e sad milose, kakve ima veze sto je neki server na kome je hostovan sajt koji ti posecujes u inostranstvu ili u srbiji sa brzinom tvoje internet konekcije? ako je server preopterecen ili u tri lepe spoije ce ti se otvarati stranice ili ici dl, ali ti u isto vreme stavi na dl jos par stvari pa ce ti sve zajedno ici maximalnom brzinom tvoje konekcije.

Posted
Jak vam pos'o... :naughty:349373290.png
tisina350173988.png
sta vredi kad ti je losiji ping :D
Posted
jbt, odma' ste se okomili na coveka kao hijene.
To je grunf, taj kad navali, nema da prodises majci. Zver svoje vrste...Ne znam kako je uopste doslo do toga da se tako agresivno prica o internet protokolima. Verujem da je do grunfa...
Posted (edited)
jbt, odma' ste se okomili na coveka kao hijene. kada je odnos seedera i leechera daleko veci u korist ovih drugih, naravno da brzina dl i nece biti bas sjajna. verovatno je na to mislio.
Covek koji ume da cita sve lepo razume i shvati! Lepo sam napisao, kada izadje nova epizoda, onda je dwn losiji...
ja sam prost
VEOMA!Necu se upustati u dalju raspravu jer sa izvesnim tipovima ovde to nema ni smisla niti vredi. Ko hoce da komunicira samnom moze preko privatnih poruka. A ostalima zelim prijatan dan Edited by Milosh76