Patty Lee Posted March 29 Posted March 29 9 hours ago, bestia said: Da nije Nou, na ovom se vidi da je plavuša. Thnx anyway. Pretražujem imdb po žanrovima i godinama, ima da ga nađem pa makar sekire padale.
notenoughreasonsforclaire Posted March 29 Posted March 29 Patty, probaj i sa ovim - možeš i sama korigovati parametre traženja, pa tako doći do onoga što želiš da pretražuješ. 1
Tihajeza Posted March 30 Posted March 30 Pre desetak dana sam tražila ovde neke filmove. Nijedan od linkova za strimovanje koje sam dobila ne radi. A Zaliv nisam koristila jedno 10 godina, to sad apsolutno ne radi kao pre, izlazi mi hiljade reklama, pokvarenih linkova, linkova za instalacije nekih downloadera, prijavljuje mi dangerous content...
reg Posted March 30 Posted March 30 1 hour ago, Tihajeza said: Pre desetak dana sam tražila ovde neke filmove. Nijedan od linkova za strimovanje koje sam dobila ne radi. A Zaliv nisam koristila jedno 10 godina, to sad apsolutno ne radi kao pre, izlazi mi hiljade reklama, pokvarenih linkova, linkova za instalacije nekih downloadera, prijavljuje mi dangerous content... Hm, meni se ništa od toga što spominješ ne pojavljuje na zalivu. Koristiš https://zaliv.org?
Tihajeza Posted March 30 Posted March 30 2 hours ago, reg said: Hm, meni se ništa od toga što spominješ ne pojavljuje na zalivu. Koristiš https://zaliv.org? Ne, onaj pravi
copkillah Posted March 30 Posted March 30 On 29. 3. 2024. at 8:39, Patty Lee said: Nou, na ovom se vidi da je plavuša. Thnx anyway. Pretražujem imdb po žanrovima i godinama, ima da ga nađem pa makar sekire padale. Uvek postoji opcija da si to sanjala 1
Tihajeza Posted March 31 Posted March 31 10 hours ago, reg said: Hm, meni se ništa od toga što spominješ ne pojavljuje na zalivu. Koristiš https://zaliv.org? Ima Amadeusa ali linkovi su sačuvaj bože, otvaraju se reklame i traže neke instalacije. Nijedan download se nije otvorio normalno.
Lena Posted March 31 Posted March 31 18 minutes ago, Tihajeza said: Ima Amadeusa ali linkovi su sačuvaj bože, otvaraju se reklame i traže neke instalacije. Nijedan download se nije otvorio normalno. Tražiš Formanovog Amadeusa?
Jimmy Kowalski Posted March 31 Posted March 31 49 minutes ago, Tihajeza said: Ima Amadeusa ali linkovi su sačuvaj bože, otvaraju se reklame i traže neke instalacije. Nijedan download se nije otvorio normalno. Ja mogu da te uputim na temu o torrentima gde imas uputstvo za instaliranje search plugina za qbitorrent i onda ce ti ovako izaci pretraga za recimo Amadeus. Nema nikakvih kliktanja na linkove i cuda 1 1
zmanic Posted March 31 Posted March 31 (edited) Imam ja Amadeus u nekoliko varijanti. Poslacu ti link danas/sutra, čim, ih pronadjem. Edited March 31 by zmanic
namenski Posted March 31 Posted March 31 5 hours ago, Tihajeza said: Da Ako nije kasno - izvoli. Samo caknes... Omnia mea mecum porto... 1
Recommended Posts