Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted

Ok, šanse su minimalne, ali...

Pokušavam da nađem jedan film koji nikad nisam gledala, tako da tehnički nemam pojma o čemu se radi.

Znam da je horor, snimljen ili krajem osamdesetih ili u prvoj polovini devedesetih (početak devedesetih najrealističnije), američki, u glavnoj ulozi je plava glumica.

Na posteru za film se vidi velika kuća (rekla bih da je bila crna kuća), i na centralnom prozoru stoji ta plavuša (ona je u boji). Nije Deadly Friend.

Je l ima neko ideju koji je ovo film???

Znam for a fact da nisam ovo sanjala jer sam naletela na wiki stranicu kad sam prošle godine upala u rabbit's hole (ono kad kreneš da čitaš o jednoj stvari pa završiš na desetoj), ali sam zaboravila da bukmarkujem i sad ne mogu da ga nađem.

Poremećeni Gugl mi kao rezultate nudi The Woman On The Window, Blonde i evo upravo sad i The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window!?!?

spacer.png

Posted

Jel ima sise i kakve su?

Ako nema ne mogu da ti pomognem 

• Haha 1
Posted

@Fakundo Sava nije, ova samo stoji, nije ovoliko blizu, ne vide se sise i nije mrak. Ali hvala svakako!

@MocaVukotic hvala, probaću! Ja sam išla po Wikipediji list of horror films, pa godina po godina :isuse:

Posted

Pozdrav filmoljupcima!

Nadam se da mi neko može pomoći - film sam gledao jako davno ali me zaintrigirao.

Početak: u (valjda) latinoameričkoj zemlji, korumpirani policajci presreću u džungli grupu mladih.

Sumnjaju da švercuju dijamante (opravdano), kreću da ih pretresaju.

Djevojku u zelenoj karo košulji odvode posebno u kolibu istim povodom.

Taman su odustali, kada je jednom zarobljeniku ispala čutura i zazveckala.

Napolju se čuju pucnji, a djevojka u kolibi shvata šta se dešava, izuzetna scena vriska bez prikazivanja njene smrti...

Da li ko zna o kom se filmu radi?

Posted

tražio sam neki mubu miks muzike iz filmova tarkovskog

pa mi je usput izaao trejler za stalkera

i sad mi đavo ne da mira - gleda mi se jako /ponovo, ima tome 40 godina/

kako da si nađem neki no pay streamer sa filmom ili barem koliko toliko siguran download - ovde u grčkoj mi svako malo kad zađem na torente izlaze mrtvačke glave i pretnje hapšenjem, pa bežim

hvala

Posted

Mislim da ga imam.

Poslacu ti link ka meni kad ga nadjem u gomili.

Posted

hvala obojici mislim da je ovaj YT link dovoljan

Posted
On 20. 3. 2024. at 23:40, Patty Lee said:

Ok, šanse su minimalne, ali...

Pokušavam da nađem jedan film koji nikad nisam gledala, tako da tehnički nemam pojma o čemu se radi.

Znam da je horor, snimljen ili krajem osamdesetih ili u prvoj polovini devedesetih (početak devedesetih najrealističnije), američki, u glavnoj ulozi je plava glumica.

Na posteru za film se vidi velika kuća (rekla bih da je bila crna kuća), i na centralnom prozoru stoji ta plavuša (ona je u boji). Nije Deadly Friend.

Je l ima neko ideju koji je ovo film???

Znam for a fact da nisam ovo sanjala jer sam naletela na wiki stranicu kad sam prošle godine upala u rabbit's hole (ono kad kreneš da čitaš o jednoj stvari pa završiš na desetoj), ali sam zaboravila da bukmarkujem i sad ne mogu da ga nađem.

Poremećeni Gugl mi kao rezultate nudi The Woman On The Window, Blonde i evo upravo sad i The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window!?!?

spacer.png

ne uklapa se baš skroz ali:

https://www.imdb.com/title/tt0085694/reference/

Posted

@copkillah ej, nije, ali zahvaljujem na trudu svakako. 
Clint Eastwood Nod GIF by GritTV
U ovom “mom” je pogled na kuću spolja. Ti joj kao prilaziš i plava žena te gleda sa prozora.

• +1 1
Posted (edited)
On 26. 3. 2024. at 18:49, Patty Lee said:

@copkillah ej, nije, ali zahvaljujem na trudu svakako. 
Clint Eastwood Nod GIF by GritTV
U ovom “mom” je pogled na kuću spolja. Ti joj kao prilaziš i plava žena te gleda sa prozora.

Da nije

iMV5BMjQzMTM4NzUyM15BMl5BanBnXkFtZTgwNDYyODgwNzE@._V1_.jpg

Edited by bestia
Posted

Inace poster sam prvi put video u "Kako je propao Rokenrol" kod Bakocevica na "gajbi".Pretpostavljam da si ga i ti tu prvi put zapazila

• +1 1