sasha Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 8 hours ago, steins said: Ljudi zna li neko nešto o ovom filmu https://m.imdb.com/title/tt15021992/?ref_=m_nmfmd_dr_1 ne mogu nigde da ga nadjem Ima na BD da se skine
steins Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 9 hours ago, sasha said: Ima na BD da se skine esi siguran? nisam mogao da nadjem
sasha Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 1 minute ago, steins said: esi siguran? nisam mogao da nadjem Šaljem ti na pm
FPLS Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Ima, ali u uzasnom kvalitetu, neki normalan snimak ja nisam uspeo da nadjem
Sludge Factory Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 Da ne zna neko gde ima da se pogleda Slucaj Openhajmer, nas tv film iz 1970? Bese neki RTSov kanal sa tim filmovima i snimljenim predstavama na youtubu, ali sad ga izgleda nema, nadao sam se da mozda bude tamo, ali cvrc.
stajebrebilo Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Kako se zove dokumentarac o bejbisiterki koja je fotografisala dok je imala slobodne dane, pa su nasli te fotke posle njene smrti? Mislim da je bila Nemica.
Reaktor Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 2 hours ago, vookela said: Kako se zove dokumentarac o bejbisiterki koja je fotografisala dok je imala slobodne dane, pa su nasli te fotke posle njene smrti? Mislim da je bila Nemica. Finding Vivian Meier 1
John Coltrane Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Tražim FRA film iz perioda 2005. - 2012. Prilično statična priča, lik dobije VHS kasetu a na snimku je samo obićna kesa koja se viori na vetru. Glavni lik ima zid pun knjiga i veliki TV u sredini, non stop piju neka vina,… Znam da nije puno al jbg…
John Coltrane Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 3 minutes ago, kralj said: Cache Bravo! Hvala. Haneke. Samo na kraju su scene sa sela, ne znam kako mi je upala ova kesa iz Američke lepote!?!
Michael Krueger Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 (edited) Ako neko slučajno može da poveže koja su ova dva filma (iz malo detalja kojih se sećam), bio bih zahvalan... 1. Francuski film, mlada i lepa plavuša se zabavlja sa oženjenim muškarcem... viđa se sa njim po restoranima, ali kamera je sve vreme na njoj, on nikad nije u kadru... 2. Stari crno beli film, ne znam da li je noir, ali neki krimi jeste. Imao sam ga na VHSu kao dete. Sećam se da na samom početku filma, jedan lik ubija drugog revolverom, magla, dokovi Njujorka... dosta filmova sam prevrteo, ali nisam uspeo do sad da ga nađem... Edited March 1, 2023 by Michael Krueger
pariah Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 https://www.imdb.com/title/tt19783948/ Tražih na trafikama bezuspešno,doduše, probah samo kod Rusa. Da li neko zna da li ga negde na netu mogu pogledati? Hvala.
Lancia Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 6 minutes ago, pariah said: https://www.imdb.com/title/tt19783948/ Tražih na trafikama bezuspešno,doduše, probah samo kod Rusa. Da li neko zna da li ga negde na netu mogu pogledati? Hvala. Ja mogu da ti ponudim samo sa spanskim titlom, jbg.
pariah Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 1 minute ago, Lancia said: Ja mogu da ti ponudim samo sa spanskim titlom, jbg. Našao bags sa eng titlovima bukvalno dve sekunde nakon mog posta. 1
Recommended Posts